Könyvjelzők

Banana king

Alternatív nevek: Bananaking

Banana King Online - exkluzív ingyenes online játék, amely előírja, csak egy böngésző. Banán király online játék egy eredeti világ által lakott ültetvény tulajdonosai, ami nőtt népszerű világszerte, és nagyon finom termék - banán. Hogy csatlakozzon hozzájuk, és meg kell kezdeni ezt a lenyűgöző munkát a saját területén, akkor csak meg kell, hogy regisztráljon online Banana király.

Vegyél részt a játékban Banana király nem igényel semmilyen kötelezettséget, akkor csak meg kell, hogy adja meg a következő adatokat: a karakter nevét, jelszavát, e-mail cím, becenév egy barátom, aki meghívott, hogy a játékot (persze, ha nem jön, és az ilyen egy barát rendelkezésre áll). Akkor ért egyet a szabályokat a játék, és nyomja meg a gombot Regisztráljon új fiókot. Miután ezeket a lépéseket, hogy arra az oldalra, a játék karakter állapotát. Ezen az oldalon lehet olvasni az adatokat a játék karakter.

Szintén itt a link a foglalkoztatás. Referencia bérbeadása segít megtalálni a hatalmas kiterjedésű az Internet és az új ültetvény tulajdonosok bérleti őket dolgozni. Ha a meghívó regisztrál egy új játékos, a pénz és a banán törvényes jutalmazza. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget. Sőt, minden új felhasználó nem csak kap egy egyszeri bónuszt, de előnyös lehet a jövőben. Amikor egy játékos eléri a harmadik szinten, akkor jogosult a $ 50 és 1 tapasztalati pontot. A játékot online Banana király könnyebb, ha a barátok meghívja sokat.

Szóval, hol kezdjem, és mit kell figyelni? Csatlakozz Banana király telt el, és megvan a birtokába egy területen, és palánták, ami elég lehet kettő. Ne vesztegesse az egy percet sem! Koca a területen, és elvárják, hogy a betakarítás. Az itt látható képek az ültetvény, mindig tartsa meg naprakész melyik szakaszában érés banán, vagy lehet, a mező üres, és készen áll a vetés. Mellett az alsó egy számláló, amely mutatja, hogy mennyi idő van még hátra addig a pillanatig, amikor lehetséges lesz a betakarítás. Összegyűjtése érett gyümölcs, akkor megy a piacra. De ne rohanjunk hanyatt-homlok vissza siet eladni áruikat. Ne feledje, hogy az árak ingadoznak. Ezért jobb, ha követi ezeket a rezgéseket, hogy megválasszák a legalkalmasabb pillanat eladó. Azonban minden pontosan a nyereség nem mindig ugyanaz. Vytorg mennyiségétől függ a banán eladott, és az aratás más.

A bevételt az értékesítési pénz, valamint azokat, amelyek kapnak a meghívott játékosok töltik különböző módon. Először is, ültetvény beruházást igényel. Folyamatosan kell vásárolni palántákat a következő vetésre. Ezek megvásárolhatók ugyanazon a piacon. Feldolgozása egy mezőt kell 36. palánták. Amikor elérik a 2. szinten, akkor kap hozzáférést, hogy vesz egy másik területen. Bővítse birtokában, akkor lesz nagyobb valószínűséggel válnak igazi banán király. Másodszor, a pénz is bérelhet ügynökök és kémek. Segítségükkel könnyen szabotálni. Ezek a területére küldött a verseny a feltárására, vagy akár elrendelheti, hogy ellopja egy banán és a dollár. De ne felejtsük el, hogy nem vagyunk egyedül, és fennáll a veszélye, intelligens rablás az ültetvény. Ennek segítségével ugyanazt a pénzt, vigyázni megbízható védelmet saját területén. Harmadszor, a pénz hasznos lesz, hogy tanulmányozza és javítja a teljesítményt a karaktert.

Deal milyen tulajdonságokkal kell követni, mielőtt elkezd játszani Banana király. Mert befolyásolja a sikerét a játékot. Online játék Banana Király tartalmaz olyan fogalmakat, mint az idő növekedése, aratás banán, értékesítés banán ültetvény védelem, a támadás az ültetvény és a tapasztalat. Javítása válaszidő árak, akkor el fogja érni a csökkentés a várakozási idő a termés. Szüreti banán - az az összeg, a betakarított gyümölcs. Ajánló banán közvetlenül befolyásolják a piaci árakat. Védelme ültetvények - jellemző felelős a minőségi az őrök és bérlését. A támadás az ültetvényen szerepet játszik a látogatás eredményéről fogant támadásokat, és meghatározza a szükséges összeget a bérleti ügynökök. A tapasztalat, amely megszerzi a holding játék Banana King, költözik az új szinteket.

Banana király online játék kínál még egy szórakozás. Ha már megbirkózott a szükséges munkát, nem ül ölbe tett kézzel. Miért unatkozni, ha tudsz menni a kincsvadászat? Ez nem csak érdekes, hanem hasznos. Van rá esély, hogy megtalálja az értékes kincset. Lehet ráakad palánta, a banán, a pénz és még kalóz kincs.

Ne hagyja ki is képes kommunikálni keresztül üzeneteket a többi játékossal. Szóval, akkor tudatában kell lennie a különböző hírek és talán figyelmeztetni tervezett szabotázs.

A játék egy listát a legjobb játékosok. Emeld fel a kategória, akkor a pontokat. Ez megköveteli, hogy figyelemmel kíséri az összeg a banán. Ha sikerül lett az első a listán, akkor egy igazi banán király! Törekedjen arra, hogy hagyja el a verseny mögött, úgy vélik, hogy a hatalom!

A játékot online Banana király akkor egy fizetett számla. A vásárlás segít megszabadulni a in-game reklámok, lehetőséget feltölteni egy avatart a karakter kap hitelt dollárban minden új szintre. A játék a parcella bevetésére 6-szor egy nap. A befizetett számla lehetővé teszi, hogy csináld 8-szor. Azt hiszem, meg kell gondolni a nyereségesség a vásárlásra. Azonban az ügy takarékos, és mindegyik nem csak, amit akar. Azt is javasoljuk, de természetesen nem erőltetni valamit csinálni!

Próbálj meg játszani ezt addiktív játék, és a saját maga értékelni érdemben. Csalódás nem fenyegeti, hogy pontosan! Mi csak szeretné, hogy a szerencse mosolygott minden törekvések!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more