Könyvjelzők

Száműzték

Alternatív nevek:

Banished gazdasági stratégia városépítő szimulátor elemeivel. A játék jó valósághű grafikával és kiváló minőségű hangjátékkal rendelkezik.

A

Playing Banished elsősorban azok számára lesz érdekes, akik szeretik a városépítő szimulátorokat, de másoknak is tetszhet ez a játék.

A játékban az a feladatod, hogy segíts a telepesek egy csoportjának túlélni. Ehhez válasszon megfelelő helyet a településalapításhoz. Fontos, hogy a közelben legyenek forrásforrások.

A játék inkább a szociális szféra fejlesztésére összpontosít, nem pedig a technológiai fejlődésre. Gondoskodnia kell arról, hogy minden lakó boldog legyen, és a népesség növekedjen.

A célok eléréséhez szüksége lesz:

  • Feldolgozási mezők
  • Életkörülmények javítása, új házak időben történő építése
  • Tűzifa raktározása fűtéshez
  • Kereskedelem
  • Fogj halat és gyűjts gyümölcsöt

A játéknak nagyon kemény telei vannak. Jobb, ha tavasszal kezdi el a felkészülést a téli időszakra, különben nem biztos, hogy lesz ideje felhalmozni mindent, amire szüksége van.

Egy kereskedési poszt felépítésével eladhatja a felesleges termékeket és vásárolhat olyan erőforrásokat, amelyekből nem lesz elég.

A szántóföldjei nem hoznak minden évben azonos termést. Ezt az időjárási tényezők befolyásolják. Egyes években bőséges termést kap, és minden jól megy. De néha alig sikerül kielégíteni a lakosság szükségleteit.

A népesség növekedése közvetlenül attól függ, hogy az emberek jelenleg milyen jól élnek. Van-e elég élettér, élelem és ruha.

Emellett a játékban minden lakos hajlamos bizonyos szakmákra. A fiatalabb generációk között több a gazda, vagy fordítva, a favágó vagy halász. Ezt figyelembe kell venni. Ilyen körülmények között nagyon nehéz lesz kiegyensúlyozott termelést felépíteni.

Mindenben az egyensúly jelenti a sikerhez vezető utat ebben a játékban. Az egyensúlyozás nagyon nehéz. Elég, ha meggondolatlanul nem arra költi a forrásokat, amire szükség van, és a következő években nagyon nehéz lesz a település életben maradása. Ezért nagyon alaposan át kell gondolnia a játék minden lépését.

Ne keseredjen el, ha a falu egymás után több éve nem fejlődik. Csakúgy, mint a mindennapi életben, itt sem mennek a dolgok mindig a tervek szerint, és nem lehet ellene tenni semmit. Csak arra kell törekedni, hogy ne hibázzon, és várja meg a kedvezőbb időket a terjeszkedéshez, fejlődéshez.

A játékban még sok idő elteltével sem lesz képes egy falut modern várossá varázsolni. A fejlesztők nem vették észre a technológiai fejlődés lehetőségét. A település ebben a játékban kicsit másként fejlődik, nő a falu mérete és a lakosság száma. Talán a jövőbeni frissítések során lehetőség nyílik a technológiák fejlesztésére és az épületek javítására.

A száműzetett ingyenes letöltés PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam platformon vagy a fejlesztők hivatalos weboldalán.

Indítsd el a játékot most, nélküled a telepesek küszöbön álló halállal néznek szembe, segíts nekik túlélni a zord világban, és javítani az életüket.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more