Könyvjelzők

Barkhan

Alternatív nevek:
A

Barkhan egy stratégiai játék, amelyet biztosan ismerős lesz, ha valaha is játszottál a híres Dune-nal. Grafika klasszikus stílusú, de jól megrajzolt és elég vonzónak tűnik. Emlékeztet a régi időkre. A szinkronjáték és a zene is hasonló a Dune-korszak játékaihoz.

Míg a játékot úgy tervezték, hogy nosztalgiát keltsenek a Dune-t ismerő játékosok körében, azoknak is érdekes lesz játszani, akiknek még nem volt lehetőségük a klasszikus verzióval játszani.

Ebben a játékban:

  • Építsen az alapoktól, és kezelje a bázisát
  • Hozzanak létre harcképes sereget és vezessenek csapatokat a csaták során
  • Szerezzen erőforrásokat, miközben védekezik a bolygó agresszív állatvilága ellen
  • A küldetések teljesítéséhez szükséges feladatok végrehajtása

Mielőtt elkezdesz játszani a Barkhan játékkal, döntsd el, hogy a világuralomért versengő három klán közül melyik illik hozzád a legjobban.

  1. A Power klánnak a legerősebb, erős páncélzattal felszerelt járművek állnak rendelkezésére
  2. Will klán rendelkezik a leggyorsabb, rendkívül pontos fegyverekkel felvértezett hadsereggel
  3. A csaló klán a legújabb kísérleti fejlesztésekre, harci drónokra, plazmafegyverekre és erős repülőgépekre támaszkodik

Válaszd ki, hogy melyik klán áll közelebb a játékstílusodhoz, vagy felváltva mindegyikkel végigcsinálhatod a kampányt, miután megtanultál három különböző történetet.

A játék sikere nagymértékben függ attól, hogy milyen sikeresen tudod megszerezni a legdrágább nyersanyagot, a ritka ásványt, amely meghozza az erős hadsereg fenntartásához szükséges gazdagságot.

A játék során területeket kell elfoglalnod, meg kell tartanod, és figyelned kell a bázisod védelmét. Minél több erőforrást kapsz, az ellenség annál inkább el akarja venni tőled.

A játéknak van egy cselekménye, amely küldetések sorozatából áll, amelyek során különféle feladatokat kap, amelyek bonyolultsága egyre magasabb lesz.

Az ellenséges klánokon kívül a bolygó ellenséges állatvilága is ellenkezik, amelyen nem könnyű túlélni. Ennek az állatvilágnak a legveszélyesebb képviselői a homokígyók, amelyek könnyen elpusztíthatják a nehéz berendezéseket is. Bár meg lehet ölni ezeket a hatalmas hüllőket, ezt hihetetlenül nehéz megtenni, ezért jobb, ha mindent megtesz, hogy elkerülje támadásaikat.

A bolygó hatalmas sivatagai sok titkot rejtenek. Néhányat birtokba véve jelentős előnyre tehet szert a rivális klánokkal szemben. A környező területek felfedezése, bár veszélyes, meg kell tenni, ha sikeres akar lenni.

A projektet egy kis csapat fejleszti, így a fejlesztés nem halad túl gyorsan, de a játék már most figyelemre méltó. A játékmenet érdekes, addiktív és repül az idő játék közben.

A játék jelenleg korai hozzáférésben van, de szinte nincsenek jelentősebb hibák, és a történet nagyon jó.

A megjelenés idejére a dolgok valószínűleg még jobbak lesznek.

A

Barkhan ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon.

Telepítse a játékot most, és élvezze a valós idejű stratégiát klasszikus stílusban.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more