Könyvjelzők

Pajtafonal

Alternatív nevek:
A

Barn Yarn egy játék, amely két műfajt, farmszimulátort és rejtett tárgyakat egyesít. Ennek eredményeként játszhat PC-n. A grafika klasszikus stílusú, rajzfilmszerű, egyszerűnek tűnik, de nagyon szépen néz ki. Jó munkát végeztek a szinkronszínészettel és a zeneválasztással. Minden szereplőt színészek szólaltatnak meg, a zenét pedig úgy választják meg, hogy sokáig, megszakítás nélkül hallgatható legyen.

Nagyon jól bevált projekt egy kiadótól és ez érződik, bár első pillantásra úgy tűnhet, hogy ez egy indie játék.

A műfaj egyrészt elég szokatlan, előtted egy klasszikus farm a megszokott feladatokkal.

  • Zöldség és gyümölcs termesztése az otthona körüli földeken és pázsitokon
  • Tegye rendbe a házat, és új bútorokkal bútorozza be
  • Állatok örökbefogadása és gondozása
  • Termékek tárolására termelő épületek és istállók építése
  • A gazdaságban előállított áruk kereskedelmi forgalmazása

Csakúgy, mint egy normál vidéki farmon, de bizonyos tevékenységekhez rejtett tárgyú feladványokat kell megoldanod.

Például meg kell tisztítania a házat a szó szerinti értelemben vett régi szeméttől. Távolítsa el a szemetet és rendezze a dolgokat. Ha eladja azt, amire nincs szüksége, pénzt fog hozni, amelyet felhasználhat a gazdaság felépítésére.

Minél tovább játszol, és minél tovább haladsz a játékban, annál nehezebbek lesznek a rejtvények. Több mint 3000 különböző formájú és méretű tárgyat kell keresnie, miközben a 6 elérhető mód valamelyikében játszik. A keresés során hihetetlen belső tárgyakra teszel szert, amelyekből több mint 60 van a játékban, három különböző stílusban. Válassza ki azt, ami a legjobban tetszik.

A játék hősei, akiket valószínűleg ismersz, ha már játszottál Plarix termékekkel. A régi barátok nem tehetik meg a segítséged nélkül. Varázsoljon egy elhagyatott istállót hangulatos és meleg parasztházzá, amely embereknek és állatoknak egyaránt menedéket nyújt a tető alatt.

A

Playing Barn Yarn elsősorban azok számára lesz érdekes, akik ismerik ennek a kiadónak a projektjeit, de mivel ez egy külön történet, minden játékos számára érdekes lehet. Az egyszerű képzésnek köszönhetően még egy kezdő is megértheti a játék és az irányítás mechanikáját.

A fejlesztők igyekeztek változatossá tenni a történéseket. Nemcsak a napszakok, hanem az évszakok változását is megvalósította. Ez lehetővé teszi, hogy az évszaktól függően váltson tevékenységi területet, és nem hagyja unatkozni.

Az ünnepek alatt fel kell készülni az ünneplésre. Ilyen napokon szokatlan dekor elemeket kaphat.

A tárgyak keresésén kívül még sok minijáték vár rád, hogy pontosan mit fogsz megtudni a Barn Yarn játék során.

A játékban az a feladatod, hogy valóra váltsd Joe álmát, ő arról álmodik, hogy a környék legjobb farmja legyen. Mielőtt ez megtörténne, keményen együtt kell dolgoznia, és helyesen meg kell terveznie, mire költi el a megkeresett pénzt.

A

Barn Yarn ingyenesen letölthető PC-re az ezen az oldalon található hivatkozásra kattintva.

Telepítse a játékot most, hogy vidám asszisztensek társaságában építsen egy, az egész régióban híres farmot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more