Könyvjelzők

Bastards a pokol

Alternatív nevek: Bastards a pokol

Bastards pokol játék, amely egy ingyenes böngészős játék.

Ezért van szükség a hálózati kapcsolatot az interneten. A többi a számítógép beállításai nem különösebben fontos, mivel ez egy böngésző játék.

A Bastards a pokol az interneten, meg kell, hogy szedd össze magad, és készen kell állnia arra, hogy maradjon Action motoros ganglands.

Leave mögött a problémákat, mielőtt elkezdi játszani ezt a játékot.

Lejátszás Bastards a pokol, így meg kell keresni tisztelet és félelem a szívében az ellenség, és ez vezet a győzelemhez.

A Bastards Pokol bejegyzés nem különbözik bármely más számítógépes játék regisztráció. Az interneten bejelentkezni szükséged lesz:

1. Bejelentkezés játékok Bastards a pokol.

2.. Válasszon a szerverek száma az, ahol szeretne játszani.

3. Írja be a felhasználó nevét, lehetőleg latin betűkkel.

4.. Hozzon létre egy jelszót, és adja meg.

5. Írja be az e-mail címét.

6. Ha kell, hogy információt kapjon a játék, és elfogadja, hogy minden szabályt, amely leírja a játék, meg kell tenni a kullancs a megfelelő cellákba.

Játssz Bastards a pokol lesz a vezetője a banda. Meg kell elleni küzdelem az ellenséget. Ön képes lesz arra, hogy vállalja a teljes hatalmat az alvilág Amerikában. Ezen felül, akkor részt vesz a kábítószer-kereskedelem.

Bastards a pokol, akkor elkezdi játszani a New York-i. Idővel, akkor kinyit más városok, mint Los Angeles, Seattle, Chicago, Austin és a Miami, valamint mások.

Elején a játék Bastards Pokol Online, van egy elhagyott raktár, szolgálnak fel. Ez a raktár idővel átalakítható bármely más pontján, mint például a különféle bárok, tetováló szalon, bordélyok, szalag klubok, éjszakai klub, a boksz ring, a klubház, a kábítószer-gyár, kaszinó és műhely. Minden attól függ, hogy mit szeretne csinálni a játékban.

Játék Bastards Pokol Online, láthatjuk az összes eleme a büntetőjogi világ a legteljesebb. Ezen kívül, akkor is kap különböző autók, teherautók, magán-repülőgépek és helikopterek, de meg kell növelni az állapotát növelésével banda törvényen kívüli motorosok emelni az állapotát a vezető.

Ön is bérelhet valakit, aki eladja gyógyszereket az Ön nevében, ha nem lesz a játékban bármikor.

Általában, a nagy részét a játék lényege, hogy keresni tiszteletben a karaktered. Ha kapsz egy magas pontszámot, akkor látni rendőri védelmet, razziák és új lehetőségeket a város, hogy a legjobb közlekedési mód, hogy létezik a játékban Bastards Pokol Online.

Játék Bastards a pokol fog bevezetni, ha a világ a motorosok, és minden őket életkörülményeik. Megtanulod, hogy nem is olyan egyszerű. Ők nem bízik senkiben, mert még partnereket lehet csalásokkal szemben.

Ha érdekel ez a játék, akkor nem vesztegeti az idejét, és iratkozzon fel a játékot, és ismerje meg sokkal többet, mert akkor nem azonnal felfedi a kártyákat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more