Könyvjelzők

Csaták

Alternatív nevek: Csaták

Online Game Battle - ingyenes böngészős játék, ami elérhető számos, a társadalmi hálózatok. Például, megadhatja a Facebook vagy a VKontakte. A mai napig, a minősítés játékok Vkontakte játék kerül a 20. helyen, és látogasson el minden nap több mint 50 ezer játékosok. 3D-s lövöldözős online csaták funky robotok főszereplésével. Meg kell gyűjteni, kezelni és javítás, ha szükséges, hogy örvendezni a győzelmet. Ez a projekt arra emlékeztet multiplayer régóta ismert játék Quake3. És ha kellett játszani az utolsó, meg fogja érteni, mire gondolok. Vidám karikatúra grafika és speciális hatások tökéletesen kellemes elősegíti a hangulat emelkedése és izgalmas pisztoly húzva elég gyorsan. Kezdő játszani Battle, akkor hamarosan rájönnek, hogy nem tudnak elszakadni.

Természetesen, meg kell, hogy regisztrálják magukat a csaták, melynek során hagyja meg nevét, e-mail cím, hozzon létre egy jelszót, és adja meg a felhasználónevet. A regisztráció, akkor jelölje be a négyzetet, hogy emlékszem rád, és egyetért a feltételekkel az online csaták. Regisztrációs csaták fog játszani egy érdekes játék a megfelelő időben, szinte minden számítógépes minimum paramétereket:

  • Operációs rendszer Windows
  • 2GHz
  • 2GB RAM
  • Nem kevesebb, mint 13HU lemezterület
  • A videokártya
  • Internet csatlakozás
  • A legújabb verzió a Unity Web Player

Ezután bejelentkezve az oldalra, akkor könnyedén letöltheti a játékot.

Kártya játékok témájú gyerekszoba és a tér, ahonnan jött, mi aranyos robotok. Mehetsz a különböző helyeken, azaz játszani térképek funky nevek, mint a "box", "City az asztalra", "The Pit", "A két torony", "Platform 17", "Platform ZERO» , és mások.

A játékot online csaták akkor egyjátékos módban, vagy egy csapatot a legjobb barátjával. Próbálja ki, például a "Capture candy", "King of the Mountain", vagy "parancsot a parancs." A folyosón beírt tapasztalat (vymerivaetsya százalék) és keresni kapocs (in-game pénznemben). Az új frissítést klip már fel még a tény, hogy alkalmazzák a napi látogatás izgalmas játék. Ezen kívül a játék kínál olyan csaták módja kereső klipek: meghívja barátait, hogy a játékot, egyre nagyobb a szint a játék, vásárolt szavazat.

Robotok a játékban állnak az alkatrészek, mindegyiknek megvan a saját funkciója. Így a robotkar tervezték, hogy támadják meg a lábát, hogy ez a sebesség, fej növeli a mértékben közelíti a jobb egérgombbal, a páncél célja, hogy megvédje, és az akkumulátor - ez a legtöbb az élethez szükséges energiát. Létrehozhat egy egyedi robot és folyamatosan javítsa a képességeit.

Ami a fegyverek, Batla játék, azt javasolja, hogy az ilyen típusú automata, pisztoly, rakétavető, plazma, elektromágneses, lézer. Elérhető gránátok esnek repesz, füst és kábító. Ne felejtsd el, egy ilyen változatos páncél és a szükséges készletet. A közeljövőben, az adminisztráció ígér a frissítéseket, a lángszóró és a min.

Elérte a 4. szintet, akkor nyugodtan csatlakozhat a klán (50 klip), vagy létrehozhat saját (250 clips). A jelenlegi minősítés a klánok - egy nagy ösztönzést, hogy megpróbálja egyesíteni és hogyan lehet sikeresen játszani csaták. Erős játékos lesz az első sor a rangsorban, és nagyon méltán büszke az elért eredményeket.

Minden a játékban 20 szinten. Töltse ki őket az elejétől a végéig, és élvezze a csodálatos jellemzői a játék, hogy így, meg lehet vitatni, hogy barátaival a fórumon. Ön csak arra várnak, a pozitív tapasztalat! Ez csak az maradt hátra, hogy szeretném, ha megtalálja a közös nyelvet a robotok! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more