Könyvjelzők

Batman: Arkham Asylum

Alternatív nevek: Batman: Arkham Asylum

Játék Batman: Arkham Asylum volt az egyik legfontosabb projekt a modernitás. Képregény hősök szeretik világszerte. Róluk ismert minden sarkából a világ. Elég ésszerű és racionális módja annak, hogy futtatni több játék vonalak képregény hősök főszereplésével shoot több népszerű filmeket. Batman - a híres "hőse idejét", így sok játékos, nem volt kétséges, hogy nem sokkal azután, történeteket Votchmena Pókember és a fejlesztők, hogy a Dark Knight.

Az első dolog, hogy ugrik ki, amikor belépsz a ABatman: Arkham Asylum PC - egy nagy szám jelenik meg minden sarkában stroke-jailers. Ezek a hatékony rastatuirovannye srácok lenyűgöző izmok és hatalmas öklével, hogy nem megvetés, hogy elpusztítsa a nép kedvence - a hős Batman. A kezében a bátor és majd kiderül, hatalmas darabokat a szelepek, transzformátorok és egyéb Gadgets, amely komoly károkat okoz.

Mielőtt elkezdené a játékot, akkor azonban, hogy a Batman: Arkham Asylum le, hogy a mai napig nem jelent problémát. A legfontosabb dolog, hogy a tulajdonos a jó sebességű internet és megtalálni a torrent - egész 10-15 percig a játék az Ön számára, hogy figyelembe kell venni a nyílt. Ahead vagytok leírhatatlan szépség harcok és csaták. Nostrum Slow-motion úgy néz ki, a játékban is nagyon hasznos, és ad egy egyedülállóan látványos és színes játék.

És itt úgy tűnhet, hogy a Batman: Arkham Asylum nem játszik olyan vicces, mint szeretném - a végén az egészet a harcok és csaták látható minden számítógépes játék, de a Batman szeretnének kapni, amit valami komolyabb. Figyelmeztetés egyszer, előretekintve, minden kívánságát valóra, de egy kicsit később.

Néhány perccel a rajt után a játék meg fogod érteni, hogy a játék Batman Arkham Asylum készített az Ön számára, sok meglepetés. Ehelyett kiszámítható folytatása színes, de unatkozik csaták, a játékosok szembesülnek egy gyönyörű terület fejlődését. Események változnak itt irigylésre méltó sebességgel. A játék megfelel az elemek számos műfajt, de ez meg rendkívül érdekes és fontos. A játékosok, akik már sikerült, hogy teszteljék a projekt állítás, hogy valami organikus hogy még álmodni nem volt szükség.

Csak azt kell letölteni Batman Arkham Asylum, hogy milyen az emberek kedvenc hőse, felmászik a falakon a szellőző aknák és alig észrevehető, hogy az ellenség libabőr hátulról. Ugyanakkor az ötlet az emberiség szállított teljesen - Batman, elsősorban becsületes katona. Kiváló grafika és jó hang csak hozzá a tűzre, vagyis a megfelelő hangulat megteremtése. Kapsz egy jó játék és a design - minden kiegyensúlyozott és érdekes.

Ha szeretné, hogy nézd meg magad minden erénye a projekt, győződjön meg róla, hogy vizsgálja felül a Batman: Arkham Asylum videó trailer, amely részletesen leírja minden előnyét a játék.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more