Könyvjelzők

Batman Arkham Knight

Alternatív nevek: Batman: Arkham Knight

játék Batman Arkham Knight ( Batman: Arkham Knight ): az utolsó része az ember - denevér.

A single-player játék Batman Arkham Knight ( akció-kaland ) befejezi a ciklust a játékok mintegy Man - bat Arkham. A kérdés eredetileg tervezett közepén október 2014 Ugyanakkor egy csapat játék készítői a Rocksteady Studios Studios Iron Galaxy ( PC ) a kiadó Warner Bros. Szórakozás Interaktív szenvedett ebben a fontos esemény 23. 06. 2015-ben, majd újra kiadja az október 28 volt, a módosított és felülvizsgált.

Az nyomán egy szuperhős.

Nem sokkal szünet tartott Gotham halála után a Joker. Helyezze a fő gazember, nem maradhat üresen örökké, és tart egy madárijesztő, egy kávézó, egy új toxin okozza az embereket, hogy a düh. A helyzet melegszik, és itt az ideje, hogy elhagyják a várost. Csak a beavatkozás Batman tudja megállítani a káosz kezdett.

Annak érdekében, hogy vizsgálja meg minden sarkában Gotham titkos, le kell töltened Batman Arkham Knight. A hősök és anti- hősök fejleszteni egy másik történet, elterjedt a cselszövés és a kaland.

Ez nem a teljes listát a résztvevők a történet, de még ő is betekintést nyújt a mozgalmas történetet. És, hogy segítse a polgárokat az egykori Batman háttámla, a fejlesztők bővült a képességeit. Például, ki tudja választani a több ruhák, és láthatatlanná válik egy ideig, megsemmisítése, mint ez az öt ellenséget.

De ami a legfontosabb, ez a Batmobile, ami még jobb is lett. Batman hívja őt bármikor. Ez a közlekedés nem hatol át a golyók, és ő kos minden akadályt: fák, kerítések, barikádokat, törmelék, vagy menjen yuloy & ndash; zavertitsya a helyén, míg ömlött az ellenséges rakétákat. Ez egy igazi erőd, és hatékony közlekedési eszköz, ami könnyebb navigálni a városban, és még rejtvényeket megoldani. És amikor a Batmobile nem szükséges, akkor hagyja, és menjen gyalog.

A harcrendszer a Batman Arkham Knight PC & ndash; büszkesége a fejlesztők. Batman segít megoldani a problémákat egyedül, hanem egy komoly küldetést kell neki segítők, és akkor együtt a szövetségesekkel, majd együtt küldött egy kettős csapás ellenségei ellen. Tippek és trükkök, hogy képzett játékos karakterek Batman Arkham City, a szerzők kölcsönzött harcművészeti filmek, így néz ki nagyon reális.

  • OS: 64 bites; A Windows Vista SP 1/7 / 8 ( 8.^^8 Processzor: Intel Core i5-750, 2. 67 GHz / AMD hajszárítóval és X4 965, 3.
  •  

    Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

    Read more