Könyvjelzők

Harc a galaxisért

Alternatív nevek:

A Battle for the Galaxy egy űrstratégia mobileszközökhöz. A játék nagyszerű grafikával rendelkezik. A zene és a hangjáték kifogásolhatatlan.

Részt vesz a galaxis irányításáért vívott csatákban.

A játék több műfajt egyesít:

  • A városépítési szimulátorhoz meg kell építeni és fel kell szerelni az alap
  • Toronyvédelem Hozz létre védelmi vonalakat, hogy a lehető legnehezebb legyen az ellenség behatolni a területedre
  • Valós idejű stratégiai vezető csapatok az ellenséges bázisok elleni támadás során

Ez a lista nem fedi le teljesen a játékban található feladatok sokféleségét. Lehetőséged lesz rá, hogy magad is megtudd, amikor a Battle for the Galaxy játékkal játszol. De mielőtt elkezdené a játékot, biztosan nem árt, ha végignéz egy rövid bemutatón. Ezek után találj ki egy nevet magadnak és kezdd el.

Ebben az esetben nem várost, hanem bázist kell építeni, de ez nem egyszerűsíti a feladatot. Rendkívül fontos, hogy minden épülethez megtaláljuk a megfelelő helyet. Ez a védekező szerkezetekkel kombinálva nagyon megnehezítheti a támadást. Ha az ellenfelek nem érik el az összes célt, az erőforrások nem szenvednek kárt.

A razziák megtorlása során át kell gondolni, hogy melyik oldalon és milyen erőkkel a legjobb támadni. Időbe fog telni a támadási stratégia kitalálása, ha elsőre nem sikerül, ne csüggedj.

Az épületeket, mint a lövegtornyokat, frissíteni kell, amint elegendő erőforrással rendelkezik. Ezenkívül tanulmányozzon új technológiákat, ez javítja kis hadseregét.

A paraméterek javítása nagyon fontos összetevője a sikernek, de még fontosabb a város elrendezésének, falainak és lövegtornyainak megfelelő megtervezése. Támadáskor fontos a támadócsapat összetételének megfelelő megválasztása. A helyzettől függően néha nem szükséges az összes csapatot egyszerre megtámadni, de néha éppen ellenkezőleg, a leghatékonyabb az összes erővel, különböző irányokból történő támadás.

Kövesse az ünnepeket a naptárban. Ilyen napokon különleges versenyek vannak egyedi nyereményekkel a játékban.

A játékon belüli boltban gyakran vannak kedvezmények. Vásárolhat dekorációkat vagy különféle anyagokat. Vásárolhat játékpénzért és valódi pénzért is. A szortiment naponta változik, vannak ünnepi kedvezmények.

Ajándékokat biztosítunk a napi feladatok elvégzéséhez és a játék látogatásához. Próbálj meg egy napot sem kihagyni.

Nem kell folyamatosan egyedül vernie a támadásokat, nem kell szövetséghez csatlakoznia vagy sajátot létrehoznia, a közös játék sokkal könnyebb és szórakoztatóbb.

Ne tagadd meg, hogy segíts a szövetségeseidnek, és ők is biztosan ezt fogják tenni veled. A beépített chat segítségével cseveghet barátaival.

A

játékmód sokféle, a versenyektől a játékosok közötti párbajig. Senki sem fog unatkozni. A csaták között a legjobb, ha vigyázol a bázisodra.

A

Battle for the Galaxy ingyenesen letölthető Android rendszeren az oldalon található linkre kattintva.

Telepítse a játékot most, ne hagyja ki a lehetőséget, hogy meghódítsa a galaxist!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more