Könyvjelzők

Battle hajnal

Alternatív nevek: Battle hajnal

Játék BattleDawn - egy játék alapján a közrendre és a kivitelezés. A cél -, hogy végül is a legerősebb vezető vagy részévé válik a legnagyobb és a legtöbb szövetség. Meg kell tanulni használni a diplomácia, katonai erőforrásokat, hogy igazolja a vágy abszolút hatalom BattleDawn Online . Hamarosan kiderül, hogy a nagyság csak akkor érhető el a csapatmunka. Tud játszani a játékot BattleDawn és légy a legfelsőbb uralkodó?

Lejátszás előtt BattleDawn , győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a minimális rendszerkövetelményeket, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz, 1 GB RAM, videokártya - 128 MB.

Vegyél részt a játékban BattleDawn nem vesz sok időt és egyszerű:

1. A főoldalon, válassza ki az elemet "Start játék", majd az "új játékos",

2.. Válassza ki a béke: a Mars, a Föld vagy a fantázia, és a BattleDawn a regisztráció befejeződött.

Első pillantásra ez a játék hasonlít a MMORTS . Ez a játék egy körökre osztott stratégia. Meg tudod csinálni, amit akarsz az egységek szerkezetét, ha akarsz, de annak érdekében, hogy előrelépés történt BattleDawn Online , meg kell előrelépni. Ez a rendszer ad mozgástér meghatározásakor bázis védelmi és ellentámadást.

Lehet BattleDawn játszani, és helyezze egyik legfontosabb fellegvára, majd építeni egy kisebb előőrs körül modernizáció és a szállítás. Gates is fel lehet használni, hogy a dolgokat, mint a szilázs és a radar tornyok. Mindegyik szerkezetek BattleDawn Online a saját egyedi képességeit és stratégiai előnyöket. A játékosok képesek frissíteni és épít nagyobb és jobb struktúrát, hogy támogassa a város fő. Ezek a struktúrák BattleDawn Online lehet az Ön számára a dolgokat az arany, és vezet, hogy az energetikai fejlesztések. Minden struktúra szükséges, hogy létrejöjjön egy erős hadsereg.

Ha van egy bázis BattleDawn Online , akkor jó, hogy erősebb és erősebb ellenséggel. Ami az egységek az építkezésen játék BattleDawn büszkélkedhet, hogy van összesen 27 egység áll a használatra. A játék meg tudja-e létrehozni egy katona, egy autó vagy más jármű. Jelenleg 27 lehetséges kombinációk fegyverek és képességek a játék BattleDawn .

Játék BattleDawn nem ad a sokféle rendelkezésre álló erők a játékban. Stratégia hiányzik érdekes darabot, ami valójában jól megélnek más játékok. Igen, meg lehet építeni rakéta silók és használja őket, mint a fegyver a hatalom BattleDawn Online , de jó lenne, ha egy kicsit több fajta a leggyakoribb egységek. A játék jól kiegyensúlyozott, a rendszer ad a játékosnak egy kis időt, hogy felkészüljenek a támadást. Egy másik fontos szempont a játék BattleDawn egy kém. Spy nagyon fontos, ha megvan a forrásokat és struktúrákat létrehozni valamit. Spy képes behatolni az ellenséges bázist, és meghatározza, milyen védelmet lehet, hogy meglegyenek a játékban BattleDawn . Ez lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy hatékony munkacsoportot, hogy könnyen elpusztítani az ellenséget, vagyis a k akkor nem kell készíteni.

Általában, a játék BattleDawn - egy alkalmi játék. Hiányzik elegendő darab berendezések és a tényleges eltöltött idő a játékban. Ez adja a játékostól: BattleDawn Online mérsékelt mennyiségű egység beállításait (azokról a játék darab), valamint a strukturális frissítéseket a város és a fő előretolt állásokat. Sajnos a játék BattleDawn nem kínál sok a vizuális szempontból a dolgok. Ez a játék alkalmas játékosok szabad idő és éles elme létrehozni stratégiákat.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more