Könyvjelzők

Battlefield: Bad Company 2

Alternatív nevek: Battlefield: Bad Company 2, Battlefield: Bad Company, battlfild

Játék Battlefield : rossz Vállalati 2 - First Person Shooter, amely a kilencedik játék a sorozat Battlefield . Ez semmi, mint p ryamoy folytatást , hogy 2008-ban közzétett " [ _20_] Battlefield: Bad Company ». Kiadó a projekt - Az Electronic Arts . És dolgozott a gyermekek fejlődését EA Digital Illusions CE . Funkciók vonzzák a sok felhasználó, magas minőségű grafika, a motor Frostbite, amely elpusztítható környezet, a sokféle játék mód, egy érdekes terület, dinamikus csaták és a képesség, hogy alkalmazza a taktikát. Az egyik csak a letöltés Battlefield : rossz Vállalati 2, mint azonnal szállítják a területén az ellenségeskedés. Ön részt vesz a konfliktus az Egyesült Államok és Oroszország. Ezek az események kitalált, de ez nem lesz mene látványos. Áll egy jobb betekintést abba, hogy mi folyik itt. Oroszországban, annak ellenére, hogy vereséget szenvedett végül sikerült találni egy tisztességes ellentámadást. Kelet-Európában, az északi részén, Kína és Japán hamarosan találják magukat kiszolgáltatva Orosz Fegyveres Erők . Oroszország követte lefoglalását Kuba és Észak-Mexikóban. Most és dél-amerikai országokban kezdenek dolgozni ezzel a nagy teljesítmény. Orosz tudósok kezdik fejleszteni erős fegyver, amellyel meghódítani az Egyesült Államok várható. De négy kétségbeesett srác az amerikai gyalogság úgy döntött, minden áron, hogy megakadályozzák a roham a hazájukat. Így kezdődött az egész. És, hogy részt vegyenek ebben a konfrontáció, akkor rossz Vállalati 2 letöltés.

Ha a monitor életre videó Battlefield : rossz Vállalati 2, akkor fogja elfelejteni, mi az unalom. Ön várja hihetetlen kaland és a legmelegebb csatát. Ön képes lesz arra, hogy válassza ki a megfelelő módot és a törvény.

Kell kezdeni játszani Battlefield : rossz Vállalati 2 , és felfedezheti a bátor karaktereket. Tehát ez a Sergeant Preston Marlowe - mesterlövész shooter, amely a fő karakter. A szerepe a parancsnok az BRAVO-2 tartozik, őrmester Samuel ("Serge" Radford). Private Terrance "Sweet" Sweetwater tekintik kiváló szakértője kommunikáció és a technológia. És van egy szakértő a robbanóanyagok, Utász - Privát George Gordon Haggard (Jr.). Ez a gáláns cég képes sok mindent! Játék közben, amit csinál, győződjön meg róla.

Az osztályok, rossz Vállalati 2 játék kínál ilyen lehetőséget: Előre, Medic, mérnök, cserkész. Természetesen mindenkinek megvan a saját adott célra. Illetve és fegyverek Battlefield : rossz Vállalati 2. támaszkodik misc. A multiplayer, ez oszlik osztályok között, és megnyitja az szivattyúzás. Mindenki a fegyverek között pisztolyok, puskák, Thompson géppisztoly, félautomata puska (kivéve sniper) és automata puska G3. Relatív, hogy a single player játék egy kicsit más. Ebben az esetben, a hozzáférést az összes típusú fegyvert a multiplayer, de elsősegély-készlet, a defibrillátor, doboz lőszer és sáncszerszámok. Hozzáférés új fegyverek kinyitotta átadásával cégek. Alapvetően vérzés miatt előfordul, hogy a tény, hogy pontokat. És pontokat kapnak minden olyan tevékenységet érintő során a csatát. Fokozatosan kirovó egyik szintről a másikra. És ennek megfelelően, a cím szerinti (vannak 50). Minden lépés - új lehetőségek! Így megy ez! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more