Könyvjelzők

Battlefield keményvonal

Alternatív nevek: Battlefield keményvonal

Battlefield Hardline játék: Crime Thriller.

Battlefield Hardline játékot készítettek a kiadáshoz 20. 03. 2015-ös játékok a Visceral és a DICE, a Battlefield tizenkettedik sorozatává vált. Az Electronic Arts kiadója pedig gondoskodott arról, hogy a Battlefield Hardline letöltésének lehetősége mellett más platformokon is elérhető legyen:

  • One Xbox
  • 360Xbox
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
Néha a játék kilépését elhalasztották, de a fejlesztők ezt kifejtették azzal a vágysal, hogy végül foglalkozzanak a hiányosságokkal, hogy a játékosok kényelmesek legyenek a játékterületen. Az ilyen buzgóság dicséretes, és kedvező hatással van a minősítésre. Végül a fő béta tesztek hátra maradtak, és a rajongók vártak a késztermékre, a használatra készen.

küldetés megvalósítható!

Büntető béke és törvény, mivel elválaszthatatlan testvérek mindig közel vannak. De mindegyiknek saját szerepe van, és senki sem hagyja el a választott utat. Ha letölti a Battlefield Hardline-t, akkor a bűncselekmények összecsapásába kerülnek, amelyek inkább egy teljes körű háború, nem pedig helyi szintűek.

zsaruk harcolnak a banditákkal, de mindazonáltal sikerül a ragadozó terveket valóra váltani. Rablásra, gyűjtőkre való támadásra, tüzelésre, túszok megmentésére vár. A műveletek az akrobatikus számokhoz hasonlítanak, amikor a kötelet át kell helyezni a magas emelkedések között, és az ellenkező oldalra kell haladniuk egy zsákkal, amely tele van pénzzel. Második alkalommal mutasd be a sziklamászók tehetségeit, meredek falakat mászva, vagy lődd le a „macskát” a kötél magasságának megmászásához.

A szolgálat bármelyik oldala fegyelmezetlen gengszter vagy hűséges zsaru lesz, de a csapatmunka minden esetben hatékonyabb, így gyűjtsük össze a játékosokat a játékosoktól. Az események nyílt terekben és zárt területeken alakulnak ki, és ha ügyesen használják a környezetet, akkor a szövetségese lesz a cél elérésében.

esemény mindig látványosnak látszik, függetlenül attól, hogy szétszerelhető-e egy autófülkében, megnyit egy banktárat vagy egy laboratóriumi lövöldözést. Bármilyen elemet használhat a célok eléréséhez, találhat a nem szabványos megoldásokat a helyzet leküzdésére, a rendelkezésre álló fegyvereket használhatja, amelyek bőségesen vannak bemutatva. Az Ön rendelkezésére állnak a kábító fegyverek, a fegyverek, a különböző spektrumú gránátok, a kalapácsok, a botok, a puskák, a pisztolyok, a kések és az ólomcsövek is.

A Battlefield Hardline számítógépre való költözéséhez használjon pickupokat, motorkerékpárokat, páncélozott személyszállítókat és helikoptereket, valamint a minialkalmazásokat (elsősegély-készletek, álcázás, kötelek és horgok, zseblámpák, műholdas telefonok, csapdák és gázálarcok), amelyek csak megkönnyítik a feladatot.

Ha a fekete végek és a fehérek kezdődnek, amikor a cselekmények túlmutatnak a törvényen, akkor a helyes viselkedés nem mindig a válasz nyilvánvaló, de a döntéseket gyorsan és radikálisan kell végezni, hogy ne veszítsük el a fej kezdetét. Érdemes kihagyni a pillanatot, és az ellenség minden bizonnyal kihasználja ezt.

A Battlefield Hardline megvásárlásához válasszon egy standard, exkluzív vagy prémium kiadást. A fő játék, a kiegészítéseknek köszönhetően, bővíti a játékélményt. A Battelfield Hardline készletekben új, különféle fegyvereket, felszereléseket és kiegészítőket kap a főlapokhoz.

System követelmények

  • Működési rendszer: Vista SP1 / 7/8
  • RAM: 4 GB RAM
  • processzor: Intel Core i3 / i5 2. 4GHz vagy Athlon II / Phenom II 2. 8 GHz
  • Hangkártya: kompatibilis a DirectX 9-vel. 0 eszköz
  • Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 260 vagy ATI Radeon HD 5770
  • Merevlemez-terület: 37 GB szabad hely
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more