Könyvjelzők

Battlefield Heroes

Alternatív nevek: BFH

Battlefield Heroes Online - igazán szokatlan játékok Online képviselője az ellenségeskedés. Ha vársz egy ilyen játék, tele komolysággal, realisztikus grafika, átgondolt történet a valós történelmi események és a pontos egyezés fegyverek és egyenruhák oldalon - akkor jöttem, hogy a rossz címre.

Vegyél részt a játékban Battlefield Heroes az első és nagyon fontos lépés a világ korszakos csaták és aktív katonai identitás. Regisztráció Battlefield Heroes nem fog neked sok idő, ki kell választani a becenevet csak néhány jövőbeni játékot, adjon meg egy e-mail címet és a jelszót, és fogadja el a feltételeket a licencszerződést.

A Battlefield Heroes regisztráció marad hátra, jön a következő fontos lépés -, hogy válassza ki a karaktert, annál, hogy akkor azonnal választhat három lehetséges osztályok, nem számítva azt a lehetőséget, hogy személyre szabni a hős saját íz és belátása szerint. Az első lehetséges karakterosztály - Shooter. Shooter felfegyverkezve pisztolyok, géppuskák és gránátok, gyorsan fut, és a legalapvetőbb típusát és kiegyensúlyozott jellegét. Egy másik osztály - heves harcok a rettenetes erő a csatatéren, meg kell fizetni, hogy a sebesség a mozgás, mert az ilyen nehézfegyverek, nem mindenki fog mozogni arra a helyre, nem is beszélve a teljes felhasználás. Végül, a játék kínál online Battlefield Heroes egy harmadik típusú karakterek - Commandos. Gyors és titokzatos egy egyedülálló lehetőség, hogy rövid időre eltűnnek, és felfegyverkezve egy mesterlövész puska és egy kést, kommandós egyedül kezelni a távolság és sok ellenséget. De ez a fajta készségek meg kell fizetnie az egészségügyi gyenge -, hogy megragadják a tüzérek és lövészek minden Commando egy végzetes hiba.

Mint már említettük, az online játék, a Battlefield Heroes széleskörű képességek testre a kinézetét karakter. Szeretné, akkor viselnek egyenruhát, és úgy néz ki mint egy igazi katona, és azt szeretnék, hogy - üzleti öltöny vagy nadrág egy színes inget. Mindez egyáltalán nem befolyásolja a játék, és nem nyújt további előnyt valakinek, de ugyanakkor a játék időtöltés még vidám és élénk.

Bárki számára, hogy a játék az online Battlefield Heroes kap a játék során speciális játékbeli valutát - Valor Points. Get lehetővé szinte bármilyen játék eredmény, hogy megöli az ellenséget, capture the flag a típusú játék, vagy a sikeres feladat. A Valor pontot, akkor vesz új fegyvereket, vagy különleges foltok, helyreállítása az egészség.

Mint látható, hogy a játék az online Battlefield Heroes elképesztően szórakoztató és kihívásokkal teli, különösen akkor, ha csinálja a baráti társaság. Színes képek karakterekből élénk grafika, a játék nem az eredeti élesség súlyos harcok és a teljes szórakoztató megtérülnek, és játszani a Battlefield Heroes ma akar több ezer játékos világszerte. Próbáld ki, és játszik a csata két ebben az egyszerű és addiktív online játék, főleg játszani a Battlefield Heroes kell csak internetkapcsolat és egy böngésző.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more