Könyvjelzők

Battlefleet Gothic

Alternatív nevek:

Battlefleet Gothic valós idejű térstratégiai játék. Az űr tájai a kiváló minőségű grafikának köszönhetően lenyűgözőnek tűnnek. A játékot profi színészek adják meg, a zene pedig leírhatatlan nyílt tér hangulatot teremt.

A játék szokatlan abban a tekintetben, hogy a fejlesztőket egy társasjáték ihlette meg. Az RPG-k leggyakrabban társasjátékok alapján készülnek, de ebben az esetben valós idejű stratégiánk van.

A játékban a kibékíthetetlen ellenségek négy faja fut össze hihetetlen méretű űrcsatákban.

Ezeket a versenyeket:

-nak hívják
  • Káosz
  • Imperium
  • Eldar
  • Orcs

Sok érdekesség jelenléte lesz a fajok űrstratégiájában, ami megfelelőbb lenne valamilyen fantáziában. Talán előtted van az űrfantázia műfajának alapítója.

Hagyományosan mindegyik fajnak megvannak a maga sajátosságai, erősségei és gyengeségei, valamint saját erkölcsei.

Az Ön irányítása alatt egy gigantikus űrflotta lesz, de ez nem jelenti azt, hogy az armada egyes hajóinak részletes irányítása nem áll rendelkezésére.

A flotta önmagában nem jelenik meg, először létre kell hozni az egyes hajók paramétereinek beállításával. Ezek a beállítások egyedülálló képességeket tesznek lehetővé a harc során. A készségek a hajókat irányító kapitányoktól, sőt a legénység képességeitől is függnek. Minden csatával az emberei tapasztaltabbak és képzettebbek lesznek.

Legendás képességek vannak a legnagyobb hatással a flotta erejére, amelyeket a legnehezebb megtanulni, de idővel jó néhány felhalmozódik. Mau kikötőjében lehetőség nyílik a készségek fejlesztésére és elsajátítására.

Ebben a játékban egy gyönyörűen megírt történetkampányt találsz. A történet a tizenkettedik fekete keresztes hadjárat idején játszódik. Ebben az időszakban zajlott le a gótikus háború a galaxis hatalmas területén, amely sok emberéletet követelt. A konfliktus felei a Birodalom és Abaddon, a Despoiler voltak. A káosz erői hirtelen megtámadták a Birodalom bolygóit, és ez csatákra adott okot. A háború húsz évig tartott. Az ellenségeskedés legnagyobb felerősödésének idején fognak elfogni.

A háború vége csak rajtad múlik. Állj a jó oldalára, vagy segíts a rossznak győzni.

Ha belefárad az egyedül való játékba, kipróbálhatja a többjátékos módot, és együtt játszhat három másik játékossal, akik különböző frakciókat képviselnek.

A kooperatív mód mellett van egy PvP mód is, ahol lehetőséged nyílik felvenni a versenyt egy barátod seregével vagy bármely más játékossal az interneten.

A csillagtérkép minden alkalommal újraképződik, és a hadihajó-változatok száma több százra tehető. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően hosszú ideig lehet játszani a Battlefleet Gothic-ot, újra és újra részt venni párbajokban.

A

Battlefleet Gothic ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. Látogassa meg a hivatalos fejlesztői webhelyet a vásárláshoz, vagy vásárolja meg a játékot a Steamen.

Kezdj el játszani most, hogy eljuss a Games Workshop nevű, PC-n újraalkotott társasjáték világába!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more