Könyvjelzők

Battle for Graxia

Alternatív nevek: Battle for Graxia

Battle for Graxia Online - ingyenes multiplayer játék a stílus cselekvési RTS a szociális ferde. Játékmenet emlékezteti az ismert projekt DotA. A projekt a fejlesztők Petroglyph Games gondoskodott, hogy a jól kidolgozott PvE és PvP rendszer. A játékosok várnak izgalmas harcol egymással és szerencsejáték versenyt a számítógépes intelligencia. Karakter kiválasztása magadnak, akkor is részt vesz a fejlesztési és eljön az idő, amikor nem ellenség fél tőled. Emelése szint után szint, akkor lesz erősebb, és fokozatosan nyissa meg a kilátásokat a játék. Pénzt berendezések vásárlását értékesítik a helyi boltokban, akkor még vásárolni dolgokat, amelyek drasztikusan változtatni az események bizonyos kritikus helyzetekben. Például a készletek a hasznosítás tornyok drágák, de milyen hatással! Szerzett csatákban komoly pillanatokban lehet költeni más módon -, hogy fektessenek be a vásárlás egy halhatatlan hőse. Elpusztítani több mint szörnyek találkozott az úton, és fedezze fel lehetőségeket! Higgy a szilárdság és a siker nem messze!

Ha úgy dönt, hogy lesz egy fél kalandos tevékenységek, akkor kell Harc Graxia regisztráció. Erre a célra egy speciális formája van töltve. Szintén a hivatalos honlapon, hogy egy előfizetés a hírlevél, kérjük, adja meg e-mail címét. A regisztráció, akkor fel kell készülnie arra, hogy a szabályok a projektnek meg kell állapodniuk. Mielőtt elkezdené játszani Harc Graxia, helyénvaló lenne, hogy ellenőrizze a számítógép konfigurációját. Miután minden játék megköveteli bizonyos rendszerkövetelmények: Operációs rendszer Windows XP / Windows Vista / Windows 7, Intel Pentium 4 (2 GHz), videokártya 256 MB videó memóriával és támogatja shader 2.. 0, kompatibilis a DirectX 9. 0C hangkártya, 1,5 GB szabad lemezterület, 1 GB RAM-mal. A termék ilyen paramétereket a játék nélkül hibák.

Szóval, játék Harc Graxia - azt jelenti, hogy folyamatosan vegyenek részt a véres csaták. Akkor kezdődik el a csúcsra. Vagy, ha akarod, menj edzést. Miután kiválasztottad magadnak egy karakter, esemény nem tartja vársz. By the way, most már lehet választani a több mint tíz különböző karakter. Bár a fejlesztők továbbra is dolgoznak ebben a kérdésben, és hamarosan elérhető az új hősök. Lépve a varázslatos helyet, meg kell legyőzni számos szörnyek, és nem félnek, hogy kihívást jelent a többi játékos. Victory hozza jutalom formájában érmék. Ezen kívül kerülnek kiszámlázásra tapasztalat. By the way, azaz egy adott Harc Graxia online. Itt a gyilkos semleges kúszik, kapsz sokkal több élmény, mint egy győzelem az ellenség bázisát. Destruction kúszik, a tornyok és a hősök ellenfél vezet a magasabb szinteken. Ez tekinthető az első típus a vérzés - harcban. A második típus függ győzelem és veszteség az adott karakter a játék során.

Játék Battle for Graxia viszonylag egyszerű megérteni. Nem felesleges sallang, és a felület intuitív. Könnyen kap a menedzsment, és lesz egy hős, hogy egy bravúr a másik után. Ez egy olyan világ, ahol minden a helyén van, és nincs semmi félelem, hogy meglepte a tágas helyen. A belső design a játék minimalizmus nem használják, mert a képzelet a fejlesztők nem működik - egyáltalán nem! Mindezt az Ön kényelmét és egyszerű módon. Sőt, hogy amit szeretnénk, hogy a legjobban? Ez így van, nyugi!

Van még egy dolog, ami örömet számára. A társadalmi eleme a játék olyan fejlett, hogy kommunikáljanak egymással ebben a virtuális világban - egy megszokott dolog. Lehet böngészni a profilok többi játékos megmutassák saját hősök, hogy megtalálja az igazi barátok, hozzon létre egy egész szoba a társasági élet. És mindez történik egy kellemes hangulatú könnyedén! Élvezze ezt, és létrehozta ezt a játékot. Kellemes tapasztalat és a jó hangulat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more