Könyvjelzők

BattleKnight

Alternatív nevek: BattleKnight

BattleKnight Online - egy böngésző szerepjáték (MMORPG), a történelmi történet, amely a történetét meséli a lovagok és várak, nemes lovag és könyörtelen rablók ...

Online játék BattleKnight nem igényel kliens telepítése és játék elérhető szinte minden böngészőben. Mindössze annyit kell elindítani a játékot, ez a bejegyzése BattleKnight: a főoldalon, a regisztrációs űrlapot, válassza ki (ha a kezdő): "Új vagyok itt", és adjon meg egy nevet a területen, e-mail, jelszó. Ezután válasszuk ki a szerver és elfogadom szabályzat betartását a játék. Ezt követően, kattintson a "Játék", és ebben a játékban Register BattleKnight kész.

Megy a játék, Bagoly (NPC) javasolja, hogy mennek a tanfolyam néhány küldetések végrehajtására, amely kap egy kis jutalom formájában a játék valuta, és néhány dolgot. BattleKnight játék online van az in-game pénznemben - ezüst és rubin.

Az alapfokú oktatásban a játékban, a karakter lesz a cím - gyakornok.

A menü megnyitása lap "Character", válasszon egy avatar a karakter. Itt látható a funkciók:

Teljesítmény - erősebb, mint a hős, az több kárt tud okozni,

Okosság / Build - a magasabb érték a hős, annál több élete pontot, és gyorsabb a gyógyulás,

Luck - szintű sikert hős, befolyásolja a képességét, hogy a kritikus sztrájk, valamint a számos elrabolt ezüst

Art Attack - minél nagyobb a fegyvert készség a hős, annál inkább lesz esélye, hogy elérje az ellenséget,

Art of Defense - jobb karaktert kell kezelni a pajzsát, a kevesebb kárt fog kapni.

Amellett, hogy ezeket a jellemzőket, még mindig

  • Életerő
  • Karma
  • Damage
  • Armour
  • Támadás és védelem

A játékot online is BattleKnight munkába állás, mint a robotok, mint például a biztonsági kapuk, terepmunka, árulás. Itt csak a tervezett akció hős, közvetlenül részt bennük nem fogadható el. Végrehajtási idő 1-8 óra. Payment - ezüst és a tudatosság a karma.

Mértékétől függően a hős képes lesz választani fegyverek és páncélok, italokat és rúnák lehet megvásárolni a szerzett ezüst érme a kereskedők, kovácsok és Alchemist a piacon. A dostignuv10 szinten, akkor vesz egy lovat.

A játékot online BattleKnight lehet a támadó rablók, így jó emberek, vagy fordítva, a másikra a rablók. Attól függően, hogy ez a választás, karma hős válik, pozitív vagy negatív

Force light (pozitív) karma : Protection ősei Light Power Regeneration, Angel Wings, pajzs Mystic, Mystic fellegvár.

Sötét erők (negatív) karma : Sötét erők, Curse, Shadow of Darkness, kick sav Creek halál páncélt tüskékkel.

Minden játékos ebben a játékban, hogy az lesz a birtok, hogy lehet javítani az anyagtól függően lehetőségeket. Valódi pénzben lehet kapni egy prémium számla, amely sok előnye és lehetőségek a játékban.

A tapasztalatszerzés, az új készségek és a játék a pénz (ezüst és rubin), a hős kell, hogy különböző feladatok elvégzésére, és részt vesznek a harcokban a többi játékossal.

BattleKnight online játék A verseny egy aréna, ahol lehet választani a kedvenc típusú harc:

  • Király Tournament
  • Párbaj
  • Hívás
  • Tournament
  • Lovagi torna

Játék imeet12 küldetések, és minden küldetés több helyszínen. Vannak olyan csoport, küldetések, amit tehet, a kocsmában.

Lejátszás BattleKnight is vásárolt a boltban maga, vagy műholdas Skakun

Műholdas - Kutya, Squire, Kitty,

Tartók - The Black Horse White Unicorn, Fekete Unicorn, Fekete War Bear.

In BattleKnight játszhatnak egyesült a rend, hogy támogatást nyújtson a játék, játékosok között. A levelezés a játékosok között, van egy funkció "üzenetek".

Ez a játék tartják az egyik legjobb a műfajban, sok érdekes funkciók, és ez még egy hosszú történet, ezért jobb játszani. Gladiatus regisztráció megnyitja az ajtót az Ön számára ez a történelmi világon!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more