Könyvjelzők

Battle of the Immortals

Alternatív nevek: Battle of the Immortals

Battle of the Immortals Online - ingyenes multiplayer online szerepjáték játék a cég Perfect World Beijing. Meg kell mondanom, hogy ez a tudiya már régóta ki magát, mint egy kiváló csapat a fejlesztők és a dizeynerov termelő tisztességes játék gyártó ipar és a játék Battle of the Immortals sem kivétel. Battle of the Immortals online játék, a bátyja, a híres Perfect World.

Vegyél részt a játékban Battle Of The Immortals nem fog sok időt. Mindössze annyit kell tennie, - töltse ki a néhány területen a fiók nevét, jelszavát, területi beállítások és erősítse meg regisztrációs e-mail, amit kapni fog egy visszaigazoló levelet, valamint egy linket a kliens letöltéséhez. Így a regisztrációs Battle Of The Immortals befejeződött. Battle Of Immortals online játék, meglep minket szépségével első látásra.

Ismerkedés a karakter kezdi a játékot karakter létrehozása ablakot, és ezen a ponton világos, hogy a tervezők keményen dolgozott, tollat, hogy a kép játék Battle of the Immortals online élő, gazdag és kellemes a szemnek. És meg kell jegyezni, hogy ezt nagyon jól. Összesen ezen a ponton a játék öt osztály - Berserk, Chosen Slayer, mágus és a Heretic. Érdekes játék swing minden úgy elérhetősége születési idejét a hős, attól függően, hogy hol lesz hozzá, hogy meghatározzák a jele az állatöv valahogy befolyásolja a játék jellemzőit a karaktert. A játékot Battle Of Immortals is érdekes, mert ez vezet lépésről lépésre a történet, és nem vész el a hatalmas kiterjedésű, a játék világában.

Fedezd fel a világot a Halhatatlanok kezdődik, ami logikus, a mennyben. Ez az, ahol megkapjuk az első utasításokat, a halhatatlan állapotát, és menj vissza a földre. Már a földön találjuk magunkat a táborban újonnan érkezettek, akik megkapják első állásukat, amit meg kell tenni annak érdekében, hogy javítsa és kap egy kis pénzt, és a dolgokat, hogy szükség lesz a játékban. Sajnos, a munka nem ragyog az eredetiség, mind ugyanazt a "go-fetch" igen "ölni szörnyek n", de a grafikus elem, végre a tetején, kiváló megjelenést a hős, páncélt és fegyvereket, és egy csodálatos rajztudás, a hős feledteti, hogy a küldetések meglehetősen monoton. A játékot online Battle Of The Immortals nincs egyedül.

Játék kellemesen elégedett a rendszerrel háziállatok. Itt minden karakter lehet, hogy egy kisállat, megszerzése, megtalálni a nagy játék világát, vagy csak néhány megszelídített szörnyeteg. De a cél nem csak az, hogy kérjük a szem gazdája, itt pitotsy Törvény az igazi játék asszisztensek, kész minden pillanatban, hogy megragad a fegyvert és a harc egymás mellett van, illetve fejlesztése és tapasztalatszerzés. Ha úgy dönt, hogy játszani Battle of the Immortals, akkor szeretni fogja a mérnöki összetevője.

Sőt, érdemes megjegyezni, minőségileg fejlett gyártási rendszert, és javítja a dolgokat, hogy az objektum bizonyos kézműves, miután a megfelelő képzettségi szint és a szükséges forrásokat, de a javulás harci elem a játékban - nemerjanno. A banális élesítés, vásárolni külön tekercsek és a kövek, amelyek növelhetik a támadás erejét a kard, vagy a védelmi szintet, a páncél.

A játék vonzó lesz minden rajongó MMORPG és ad sok órányi kellemes időtöltést! A Battle of the Immortals Bárki játszhat, töltse le a játék kliens, kérjük regisztráljon, és bizonyítani, hogy méltó válik túlélők a Battle of the Immortals!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more