Könyvjelzők

Battles for Glory 2

Alternatív nevek: Battle for dicsőség 2.

Ha vonzza és lenyűgözi a háború, ha a valós életben soha nem kapott, hogy részt vegyenek a nagyszabású csaták (és akar), online játék Battles for Glory 2 megnyílik, mielőtt a világháború és annak előnyeiről és hátrányairól.

A játék Battles for Glory 2 online lesz szükség számítógépre, amely megfelel az alábbi követelményeknek: Pentium 4 2. 0 Ghz, RAM 512 MB Videókártya: NVidia GeForceFX 5700 vagy ATI Radeon 9600, mintegy 9 GB szabad hely a merevlemezen, valamint Internet kapcsolat. Agree követelmények kicsik.

Regisztrálás Battles for Glory 2 nagyon egyszerű. Kérjük, látogasson el a Quick Start menüben, töltse le és telepítse a kliens és a Patch (speciális programok, amelyek segítenek elkerülni mindenféle hiba). Ezután a fiók létrehozása - Szerintem ki a játék neve, és adja meg a megfelelő alábbi mezőbe írja be a jelszót, és e-mail címét. Annak érdekében, hogy regisztrálják magukat a játékban Battles for Glory 2 elkészült, menjen a postaládájába, és kövesse a linket. Battles for Glory 2 online regisztráció sikeres volt, és akkor most indul a játék. Fuss az ügyfél adja meg a fiók nevét (vagy felhasználónév) és a jelszót, hozzon létre egy új karaktert, és elkezdi élvezni a játékot.

Game Battles for Glory 2 online veszi meg a világ háromdimenziós csatatéren, ahol a cél az alapvető - ez a roham a terület egy elhúzódó konfrontáció a felek között, hiszen a nagy tömeg, amely a játékban csak akkor érkezik, a megszállt területekről. Előny Battles for Glory 2 online a társadalmi eleme a játék. Mit jelent ez? A játékban is tagja legyen az öt versenyen, amelyek egyedi jellemzőit és szakmák. Race messze egymástól, és folyamatosan háborúban, így a kapcsolat egy nagyon erős versenyt.

Jó móka játszani a játékot online Battles for Glory 2, növelheti a rangsorban a versenyt növeli a képviselők száma és bővítése a megszállt területeken. Próbálja meg a vezetői képességek - mint a siker a faj függ a sikere a vezetők, kivel lesz. De mi az a vezető, segítők nélkül - ki lehet nevezni három asszisztens (arkhónok), aki elvégzi a parancsot.

Battles for Glory 2 online játék a legfontosabb tárgyak a város, amely elszámolt három vezérelt mobil Outpost gyűjteni adót a területeken. A játék során, akkor ostrom alá a várost, de ne feledje, hogy elpusztítsa a város fő zászlót meg kell azt is megszünteti a másodlagos zászlókat, hogy található a városban. Vegye ki a város nem is olyan egyszerű - de az ügyes taktikai gondolkodás segít.

Hogyan sikerült és egyszerűen játszani Battles for Glory 2, hogyan kell nyerni - a válasz egyszerű: gyűjtsön annyi tárgyat, amint azok jelentős mennyiségű ősi erő, amely segít növelni a sebességet a faj, a fizikai és mágikus erő és a védelem, pontosság és a gyorsaság, és így tovább. Fontos megjegyezni, annál több van leletek, annál erősebb a hatása. Mesterséges ne veszítse el.

Hozhat létre a céh és elfog erőd felfedezése további képességekkel. A arzenál erőd, akkor létre a különböző szövetségeket más tulajdonosok erődök.

Battles for Glory 2 könnyű játszani, és izgalmas. Teljes körű csaták és ostromok, különböző versenyeken multifunkcionális karakterekből kapsz egy szokatlanul élénk érzelmek és érzések.

Játék Battle for dicsőség 2. vesz igénybe sok móka!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more