Könyvjelzők

Battles for Glory 2

Alternatív nevek: Battle for dicsőség 2.

Ha vonzza és lenyűgözi a háború, ha a valós életben soha nem kapott, hogy részt vegyenek a nagyszabású csaták (és akar), online játék Battles for Glory 2 megnyílik, mielőtt a világháború és annak előnyeiről és hátrányairól.

A játék Battles for Glory 2 online lesz szükség számítógépre, amely megfelel az alábbi követelményeknek: Pentium 4 2. 0 Ghz, RAM 512 MB Videókártya: NVidia GeForceFX 5700 vagy ATI Radeon 9600, mintegy 9 GB szabad hely a merevlemezen, valamint Internet kapcsolat. Agree követelmények kicsik.

Regisztrálás Battles for Glory 2 nagyon egyszerű. Kérjük, látogasson el a Quick Start menüben, töltse le és telepítse a kliens és a Patch (speciális programok, amelyek segítenek elkerülni mindenféle hiba). Ezután a fiók létrehozása - Szerintem ki a játék neve, és adja meg a megfelelő alábbi mezőbe írja be a jelszót, és e-mail címét. Annak érdekében, hogy regisztrálják magukat a játékban Battles for Glory 2 elkészült, menjen a postaládájába, és kövesse a linket. Battles for Glory 2 online regisztráció sikeres volt, és akkor most indul a játék. Fuss az ügyfél adja meg a fiók nevét (vagy felhasználónév) és a jelszót, hozzon létre egy új karaktert, és elkezdi élvezni a játékot.

Game Battles for Glory 2 online veszi meg a világ háromdimenziós csatatéren, ahol a cél az alapvető - ez a roham a terület egy elhúzódó konfrontáció a felek között, hiszen a nagy tömeg, amely a játékban csak akkor érkezik, a megszállt területekről. Előny Battles for Glory 2 online a társadalmi eleme a játék. Mit jelent ez? A játékban is tagja legyen az öt versenyen, amelyek egyedi jellemzőit és szakmák. Race messze egymástól, és folyamatosan háborúban, így a kapcsolat egy nagyon erős versenyt.

Jó móka játszani a játékot online Battles for Glory 2, növelheti a rangsorban a versenyt növeli a képviselők száma és bővítése a megszállt területeken. Próbálja meg a vezetői képességek - mint a siker a faj függ a sikere a vezetők, kivel lesz. De mi az a vezető, segítők nélkül - ki lehet nevezni három asszisztens (arkhónok), aki elvégzi a parancsot.

Battles for Glory 2 online játék a legfontosabb tárgyak a város, amely elszámolt három vezérelt mobil Outpost gyűjteni adót a területeken. A játék során, akkor ostrom alá a várost, de ne feledje, hogy elpusztítsa a város fő zászlót meg kell azt is megszünteti a másodlagos zászlókat, hogy található a városban. Vegye ki a város nem is olyan egyszerű - de az ügyes taktikai gondolkodás segít.

Hogyan sikerült és egyszerűen játszani Battles for Glory 2, hogyan kell nyerni - a válasz egyszerű: gyűjtsön annyi tárgyat, amint azok jelentős mennyiségű ősi erő, amely segít növelni a sebességet a faj, a fizikai és mágikus erő és a védelem, pontosság és a gyorsaság, és így tovább. Fontos megjegyezni, annál több van leletek, annál erősebb a hatása. Mesterséges ne veszítse el.

Hozhat létre a céh és elfog erőd felfedezése további képességekkel. A arzenál erőd, akkor létre a különböző szövetségeket más tulajdonosok erődök.

Battles for Glory 2 könnyű játszani, és izgalmas. Teljes körű csaták és ostromok, különböző versenyeken multifunkcionális karakterekből kapsz egy szokatlanul élénk érzelmek és érzések.

Játék Battle for dicsőség 2. vesz igénybe sok móka!

 

Battles for Glory 2 online regisztráció