Könyvjelzők

Tér csaták

Alternatív nevek: Harctéri

Battle Tér Online - egy ingyenes katonai stratégia böngésző alapú online játék, lesz akkor be idegen világok és a végtelen kiterjedésű galaxisok.
... A sorozat a sikertelen kísérletek hozta bolygónk egy katasztrofális veszteség az élet és 2240 volt az az év, amikor az emberiség volt a kipusztulás fenyegetett. Ideje, hogy mentse a helyzetet, nagyon kevés, és minden valahogy lakható bolygók ment hajók telepesek ...

Regisztráció Space Battles a játék egyszerű, és magában foglalja a töltés olyan területeken, mint:
• Bemenet
• Jelszó
• E-mail

Következő képes lesz, hogy válasszon egy bolygórendszer, és valóban a bolygó maga, melyik lesz az a fő lakóhely. A jelenleg rendelkezésre álló a játékban két univerzum, ez a Beta és Gamma, szívesen elviszi a karjaiban.

A játékot online térben csaták annyira izgalmas, hogy váltani egy másik játék nem akar.
Meg kell építeni napenergia erőművek, fém enyém, kristály és deutérium, ami szükséges lenne, hogy repülni űrhajók és térben a növények. Építése egy labor, megtudhatja, új helyet technológiák, amelyek lehetővé teszik, hogy továbbra is olyan erős motorok űrhajók és infrastruktúrájának fejlesztése a bolygón. Ezen kívül, meg kell építeni a különböző üzletek és gyárak termelésének a robotokat. Mindezek, akkor egy hajógyár, ahol lehet majd építeni űrhajók és különböző védelmi struktúrákat.

Online játék Space Battles lehetőséget nyújt nemcsak az infrastruktúra fejlesztésében, hanem azt is, hogy vegyenek részt a kémkedés, és a támadások a szomszédait, és fenntartja a csatákat helyet.

Lejátszás Space Battles mentorok segít, ha van egy igény az ilyen segítséget. Mit jelent az ilyen segítséget, a tény, hogy a játék során az új játékosok megtapasztalhatják a különböző kérdések, állítható megy a játék chat. Ha valaki vállalja, hogy jár, mint a mentor, és segít a korai szakaszban kezelni minden felmerülő kérdések az Ön részéről, a jutalmad mentor az ilyen támogatás játszana bónuszokat. Ezért mindkét oldalán ilyen együttműködés minden az övé.

Space Battles online játék, kivéve a mentorok, mely több segítséget az úgynevezett "tisztek". Nem tévesztendő össze a mentorok! Tisztek segítségével gyorsan eléri a fejlettségi szintet azáltal, hogy javítja bizonyos jellemzők (például növeli a motor teljesítménye a hajó, vagy növelni a termelékenységet a bányák). Az ilyen segítség kell fizetni kuidami (ez in-game pénznemben).
Kuidy lehet vásárolni valódi pénzért (WebMoney, SMS, közvetlen kifizetés), vagy vonzza az új játékosok. A kuidy lehet kapni néhány dolgot, és a játék előnyeit.

A kuidov az online játék Battle Space másik pénznemben - hitelek. Lehet keresni hitelek részt vesznek expedíció foglalkozó kereskedelmi vagy szereztél. Ez a valuta elsősorban kiszámításához játékosok között.

A játékot online térben csaták, építeni a birodalmat, te egyedül, és akkor hozza létre a szövetség, és vezet. Ha kívánja, akkor csatlakozhat egy létező szövetség, de tudniuk kell, milyen szövetségeket nem statikus, ők állandóan háborúban áll valakivel, és békét, támadás és megvédeni.

Azt akarom mondani néhány szót arról, hogy a harcok ebben a játékban: a csata is, mint olyan, nem, ő a jelentés formájában a játék (azaz a, ki mit csinált).

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more