Könyvjelzők

Battle tér

Alternatív nevek: Battle tér

Battle Tér Online - egy multiplayer online játék a tér témát. Amikor szinte minden az emberiség meghalt, így csak a legerősebb, akinek az élet megy tovább űrhajó, az elsődleges cél a minden ember -, hogy megvédje az életét, és megszabadulni ellenfelek. Ön lesz az egyik a kapitányok a hajó, és minden felelősséget a néped esik a vállán.

Battle tér regisztráció nagyon egyszerű, és nem különbözik a többi online játékok, ehhez szükség lesz:

1. S IT hivatalos játék honlapján, mert csak itt lehet letölteni a játék ingyenes,

2.. Címének megadásához a saját e-mail cím,

3. Alkotta meg a jelszavát,

4.. Ismét, hogy adja meg a jelszót újra

5. Jelölje meg a megfelelő négyzetet a megállapodásokat a játékszabályokat,

6. Jelölje meg a megfelelő mezőbe a magány.

Akkor nyugodtan indítsa el a játékot.

Kezdett játszani Battle Space, tudnia kell, hogy az elsődleges hatóság Order - olyan szervezet, amelynek fő célja, megőrzése az emberiség.

Először ki kell választani, minden bolygó és elkezdi nézni rá forrásokat, akkor ezeket a forrásokat lefordítani épületek harci erő. Gyarmatosító új bolygókat, lehet kezelni, és hozd létre a saját birodalmat, de ne felejtsük el, hogy van egy csomó ellenséget, hogy megpróbálja megragadni azt.

Game Battle Space a saját valuta - Kuidy, tudják fizetni a katonák toborzását, vagy a szövetségek.

Battle Space tudja játszani bármilyen a javasolt karakterek, jól fog működni a következő karaktereket:

· Geológus,

· Admiral;

· Destroyer,

· General;

· Szerelőt.

Geológus - a legjobb tudós, aki ismeri a csillagászat és asztrofizika, lehet tanulni minden kémiai elem, valamint megtalálni a megfelelő erőforrás, valamint tudják a kémia.

Admiral - egy veterán csaták, harcos, a császár teljes mértékben irányítását átruházhatja flotta admirális mind a helyzet rájön, okos a csatában.

Destroyer - a legveszélyesebb harcos, tudja elpusztítani a bolygót a saját örömöket.

General - a legtekintélyesebb ember a birodalom, ő szereti a fegyelem, és amikor úgy tűnik, növekszik ereje a hajó.

Karbantartó - ez harcos szükség van, hogy megvédje a birodalom, akkor véd meg minden körülmények között, és soha nem árulja el.

Game Battle tér saját chat és a rádió, ami lényegesen különbözik a többi online játékok. Itt nem csak megtalálni a választ a kérdéseire, hanem kommunikálni a többi játékossal, és ami a legfontosabb hallgatni a kedvenc dallam. Csak együtt a barátaival, akkor létrehozhat egy koalíció, amely nagyban segít elleni küzdelem az ellenfelek, és gazdagítsa a birodalom erőforrásait. Ne feledje, hogy minden hajó tüzet csak bizonyos ellenséges hajókat, ezért különös figyelmet fordítanak a védelem a konstrukciók.

Játssz Battle Tér online és lesz egy igazi megmentő az emberiség.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more