Könyvjelzők

Battlestar Galactica Online

Alternatív nevek: Batlstar Galactica Online

Ebben a galaxisban, két faj közül lejátszó - Az emberek és a cylonok (robotok). Frissítés űrhajók, a játékos egy erős hadsereget, hogy rögzítse, és megsemmisíteni az ellenséget. Minden egyes befejezett küldetés megnyitja feltáratlan titkait az univerzum, és a csapat egyre erősebb, és hogy az új készségek és lehetőségek támadásokat.

A hatalmas plusz a 3D-s grafika, így a csata látványos és színes.

Egy másik gyerek, tette a műfaj a böngésző alapú játék, a téma a sci-fi nem csak a patinás arculatát, hanem a várakozásokat felülmúlta a sok fantasztikus játékok ebben a műfajban. Büszkén jelentjük be, hogy egy nagy játék mindenki számára, aki nem idegen Fiction: Battlestar Galactica Online.

Azt hiszem, sokan tudják, hogy a híres cég-fejlesztő Bigpoint tartják, hogy egy igazi mester az online számítógépes játékok, és még inkább - a böngésző-alapú online szerepjáték játékok. A lány következő gyermek készült a böngészős játék műfaját a témában a sci-fi nem csak a patinás arculatát, de felülmúlta a várakozásokat a sok fantasztikus játékok ebben a műfajban. Büszkén jelentjük be, hogy egy nagy játék mindenki számára, aki nem idegen Fiction: Battlestar Galactica Online.

Közvetlenül kellemesen örömmel látja, hogy annak ellenére, hogy az online játék Battlestar Galactica Online és a böngésző alapú, de a grafika nem rosszabb, mint az ügyfél idősebb testvérek. A fogást, hogy létrehozása során a játék által használt valódi háromdimenziós grafikus motor, hogy minden játékos is kap egy igazi öröm a játék, nem zamorachivayas rendszer követelményeinek. Apropó, ha a Battlestar Galactica Online játszhat még a leggyengébb számítógépen, mert nincs minimális rendszerkövetelmények a játék. Csak szükség van egy aktív Internet-kapcsolat és egy böngésző.

Vegyél részt a játékban Battlestar Galactica Online nem tart nagyon sokáig, és érthető mindenki számára. Mindössze annyit kell tennie - írja be a nevét a játék karakter, egy jelszót a hozzáférést a játékot, és az e-mail címet, amelyre akkor be kell jelenteni, hogy a Battlestar Galactica Online regisztráció befejeződött.

Általában, érdemes megjegyezni, hogy a sorozat maga a sorsa Battlestar Galactica - ez egy kultusz, az élelmiszer különleges hangulatot, ami belevetette magát a játékot Battlestar Galactica Online játék online. És a folyamat létrehozása a játék, a fejlesztők töltenek elég időt csak létre ezt a hangulatot is, mivel sok rajongó a műfaj azt mondják, hogy a Battlestar Galactica Online játék online - olyan, mintha az igazi sorozat, animációs közvetlenül a számítógépre. És érdemes megjegyezni, hogy nem az egyik tér csaták, erőszakos összecsapásoknak és alattomos intrikák gazdag ez a sorozat, hanem a filozófiai elem, finoman szőtt történet. Van egy egyedülálló lehetőség, hogy megnézzük, hogy mi lehetünk a jövőben, és hogy miért történt így, és nem másként.

Valójában, a fő ellenfél az emberi faj Battlestar Galactica Online - cylonok, androidok, hatalmas szellemi és fizikai képességeit. Kevesen tudják, de ha egyszer voltak asszisztensek is emberek, de fellázadt, és fellobbant a háború ellen, az alkotók. És most, miután közel fél évszázad óta az első háború Silonskoy robotok úgy döntött, hogy a sweep, küldött katonai erők mind a tizenkét gyarmatok, de a Battlestar Galactica sikerült megszöknie a gyűrű ostrom valamint feltérképezze a tanfolyam már feledésbe merült minden, és kétséges, hogy létezik a szülő bolygó egy furcsa neve "Föld". Itt van ez a szövődmény megfelel nekünk a játék.

Elkezdesz játszani, akkor lehet választani, mint a faji vagy faj az ember, vagy Cylon faj. Minden attól függ, neked. Ezt követően kapsz egy válogatás doboz megjelenése a karakter. Azt kell mondanom, hogy ez a része a játék a fejlesztők nem fizetett egy csomó időt, de ne ess kétségbe, mert a legtöbb része a játék, akkor ellenőrzi a hajót, és a mentorált lesz benne. Bár meg kell játszani rendszeresen, Battlestar Galactica Online online a hős.

Küldetéseket és küldetések végrehajtása felett minden dicséretet örömet nem csak a vizsgálati és a linearitás, hanem az interaktivitás különböző küldetések, a telítettség a dinamikus jelenetek és nagyon kellemes jutalmak azok végrehajtását. Játssz online játék Battlestar Galactica Online legyen alkalmazható szebb.

Tehát, összegezve a fenti, érdemes megjegyezni, hogy ha igazán vágynak a kaland, és szeretné, hogy legyen hely között a számtalan csillagok és bolygók - biztonságos játékhoz Battlestar Galactica Online, és bizonyítani mindenkinek, hogy te vagy a legnagyobb ez a tér hős, hogy tudja menteni az egész világegyetem!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more