Könyvjelzők

BeBees

Alternatív nevek: BeBees

BeBees Online - ingyenes böngésző alapú stratégiai szerepjáték játék, amelyben az intézkedések a karakterek méhek. Kapsz egy igazi méhkas, ahol fáradhatatlan munkamániás a zümmögés és a buzz, hosting a kolostorban. A cél az életüket - kivonat több, mint a méz. Tetvek feladat -, hogy összegyűjtse a raj szövetségesek, akik bátran a támadást az ellenség szükség esetén. Is gondoskodunk a méh harcos, aki a központi alakja a házban méhek. Fejleszteni főszereplő méh közösség, harcolni minden csepp ez a kedves és értékes méz ugrik a versenyen a bajnoki elképzelhetetlen a versenytársak. BeBees játék rangsorolja a játékosok, és megnyerni az első sorban ezen a listán van minden esélye! Gyerünk! A siker a kezedben van!

Az első dolog, amit tenned kell -, hogy hozzon létre egy fiókot. Adja meg a nevét, a jelszót (ismétlés), születési idő és az országot. Továbbá, hogy hozzáférést az alkalmazás, akkor el kell fogadnia a Tagsági megállapodást. Menj a projekt lehet a Facebook. Ha nem rendelkezik az oldalt a szociális háló, létre nem lesz nehéz. BeBees regisztráció elviszi a mesés világot, és el lehet kezdeni megoldásokat a siker titka. Lehet, hogy az egész dolog az összeg a méz? Lehet, hogy a képesség, hogy tartsa, miközben az izgalmas csaták között rivális méhcsaládok? Vagy talán a titka a jól megtervezett stratégiai mozog? Nos, mi a helyzet Fartagh lehet az egészet, és függ? Kezdett játszani BeBees, akkor biztosan választ találni ezekre a kérdésekre. Idővel meg fogja tanulni, hogyan lehet kombinálni a szükséges intézkedéseket, és érezze otthon magát az egyik aranyos csíkos rovarokat. Mutassa be a többi felhasználó rendkívüli képességeit!

BeBees játszhat senkit. Már a felhasználók száma elérte a tiszteletre méltó szám 208670. És minden nap több. Ha csatlakozni nem kell letölteni és telepíteni semmit. A játék tele gond nélkül a böngésző, és élvezze a játék lehet, még a tulajdonosok a számítógépek szerény paraméterekkel.

Browser Game BeBees elrendezni, hogy itt minden a méz körül forog. Ez nem csak gyűjteni, hanem lopni. Továbbá, készletek méz védett lesz. Végtére is, soha nem tudhatod, aki szeretné, hogy sértik a vagyon! Bátran védekezni a támadások ellen a mézet egy időben, ellopja valaki más. Szóval híres fürge medokradom és ellenségek megérteni, hogy vagy valami, mint egy méhkas bevehetetlen erőd.

Méhek repülnek az Ön vezetésével a gyep, és gyűjtsük össze a krafla édes illatos nektárt. Viszik a zsákmányt a kaptár, és meg kell nézni, hogy a felhalmozott mézet, és örüljetek, hogy minden pillanatban egyre gazdagabb. Mi lesz a munka okosabb, mint a méhek, annál gyorsabban fog nyerni a hely a nap többek között hasonlóan ambiciózus játékos. Játék a méh lehetővé teszi, hogy bővítse és fejlessze a raj minden rendelkezésre álló eszközzel, és részt vegyenek szemkápráztató harc hősök. Küldése képviselője raj, akkor kap díjat, kivéve persze, ő képes lesz megnyerni a győzelmet.

Let Your bájos méhek Buzz, a tánc, a szórakoztatás és a munka -, hogy gondolkodjunk, mindez tiszta öröm! Játék a méhek kapsz napfényes hangulat, sok szórakozás, szerencsejáték, és harcol a szédítő győzelem! Ez a legjobb módja annak, hogy felcsillan a szabadidejét, és felejtsd el, amit az unalom. Csak meg kell kezdeni gyűjteni méz és építik struktúrába észre, hogy ilyen rendkívüli ülésszak merít az első percben. Jó játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more