Könyvjelzők

Bermuda Adventures Farm Island

Alternatív nevek:
A

Bermuda Adventures Farm Island egy farmos kalandjáték, amelyet mobileszközökön is játszhatsz. A fényes rajzfilm grafika örömet okoz a játékosoknak. A hangsáv és a zenei kíséret kiváló minőségű.

A játék során a karaktered és családja az egész világon Bermudaként ismert trópusi szigeteken találja magát. Sok rejtélyes baleset és katasztrófa történt ezen a helyen. Egy ilyen eset után kell túlélni egy igazi trópusi paradicsomban.

Még akkor is, ha először játszik ilyen műfajú játékokkal, könnyű lesz rájönni, mit kell tennie a játék előtti egyértelmű oktatóanyagnak köszönhetően.

Ezután életet kell alapítanod, és meg kell tanulnod, hogyan lehet túlélni az ehhez szükséges minimális eszközökkel.

sziget, amelyet a játék hősének családja kap, hogy mindent megkapjon, amire szüksége van a teljes élethez.

Azonban ez sok erőfeszítést igényel:

  • Tisztítson meg egy helyet a
  • -as alaptábor számára
  • Keressen fel építési erőforrásokat és élelmiszert
  • Szerezze be a hasznos növények magjait, és vetje be a földeket
  • Fedezze fel a sziget területét helyi lakosok és hasznos tárgyak után kutatva
  • Készítsen eszközöket, ruhákat és készítsen szükséges tárgyakat
  • Díszítsd fel a világot

Az erők megfelelő elosztásával egy hatalmas farmot kap, ahol mindent meg tud termelni, ami a kényelmes élethez szükséges.

A szigeten utazva sok állattal találkozhat, amelyek közül néhány hasznos lesz a háztartásban. Építs nekik lakást és karámokat a farmon.

A szigetet így körbejárni nem lesz könnyű, az egész felületet áthatolhatatlan dzsungel borítja. Önnek kell megtisztítania az utat a mozgáshoz. Ez egy fáradságos folyamat, amelynek feltöltése sok energiát igényel, ami időbe telik. De ne aggódj, a Bermuda Adventures Farm Island-t addig játszhatod, ameddig csak akarod. Ha vége az energiának, használja az időt a farm felállítására, az összes lakos gondozására és a betakarításra.

Tegye ezt a helyet a lehető legvonzóbbá díszítő elemekkel, és tetszés szerint rendezze el az új épületeket.

Ne hagyj ki egy napot a játékból, és kapj napi és heti bejelentkezési ajándékokat.

A játékot gyakran frissítik. A szezonális ünnepek alatt a frissítések érdekes versenyeket hoznak díjakkal, új exkluzív dekorelemekkel és jelmezekkel a játék lakói számára.

Jobb időnként felkeresni a játékon belüli boltot. Ott sok hasznos dolgot vásárolhat, és feltöltheti a forráskészletet. A kínálat frissül, és ünnepnapokon kedvezmények vannak. A vásárlások mind játékpénzre, mind valódi pénzre történhetnek. Nem szükséges pénzt költeni, de ha akarod, köszönd meg a fejlesztőknek így és egyszerűsítsd le egy kicsit magadnak a játékot.

Bermuda Adventures Farm Island letöltése ingyenesen Android rendszeren, itt van rá lehetőséged, az oldalon található linkre kattintva.

Telepítse a játékot most, és utazzon el a bolygó leghihetetlenebb helyére!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more