Könyvjelzők

Dühödt

Alternatív nevek: Berserker, Berserker

Játék Berserker - ez a játék rajongóinak a vikingek a szerep-módban! Az extra nagy térképet, és rengeteg módja, hogy növekszik a játék Berserker meghökkent Önt a szép és igen összetett végrehajtását. Karakter fejlesztés elvégezni széles skáláját lehetőségek, és könnyen talál egy módszert, hogy működik a legjobban az Ön számára.

A játékban Berserker használhat nyers erő, gyorsaság, hogy kikerülje az ütéseket, a kitartás, hogy jobb, vagy intelligencia, hogy használja az ősi rovásírásos hatalom, akkor épít a karaktert, hogy nagyon szeretem! Fedezze fel a végtelen Midgard a zöld síkság, sűrű erdők és hegyek, tele van veszélyekkel a Berserker Online . Minden faluban, kapsz új fegyverek, páncélok és készségeket! A vikingek mindig is társult a küzdelem, ugyanaz a dolog, amit figyelembe a játékban Berserker.

Valóban, ez a böngészős játék lesz felfedezni az izgalmas világába skandináv mitológia. Berserker játék fog bevezetni, ha a vikingek, az egyik legerősebb harcosok.

Lejátszás előtt Berserker , győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz, 1 GB RAM, videokártya - 128 MB. Vegyél részt a játékban Berserker nem fog sok időt és egyszerű:

1.                   A főoldalon, válassza ki az elemet "regisztráció",

2..                   Enter;

3.                   Kérem adjon meg egy érvényes e-mail,

4..                   Adjon meg egy biztonságos jelszót,

5.                   Válassza ki a "Registration", és a Berserker regisztrációs vége.

Érkezéskor a szerver, akkor kell venni egy fejszét, és megy, hogy megfeleljen a szörnyek és a többi játékos, akkor fokozatos lesz, és először kezdjük a különböző kategóriákba játékok, mint például, a kocsma, a betét, a kereskedő az arénában. Nem mindig könnyű megérteni, hogy a vikingek, hogy utat találnak a Berserker Online . Szerencsére, a chat rendszer "valós időben" megadja neked a lehetőséget, hogy kérdéseket tegyenek fel a többi játékos.

Skills karakter Berserker Online kell fejlődni stratégia böngésző alapú játék, amely lehetővé teszi, hogy válasszon egyet a négy egyformán fontos képességek: erő, gyorsaság és javítja a jellemzői a vikingek, például a teljesítménye lehetővé teszi, hogy több kárt.

Akkor kell felszerelni fegyverek és tárgyak a karaktered. Mi lenyűgöző ebben a böngésző az a tény, hogy a játék Berserker több lehetőséget berendezés méltó egy igazi MMORPG, mint a Diablo vagy a WOW. Mi igazán, hogy mi a viking sisak, nyaklánc, gyűrű mindenféle, vagy a pajzs. Ne feledkezzünk meg a klasszikus fegyverek, páncélok, csizma, stb stb A Berserker Online .

Másik előnye, hogy a karakter készségek. Ezek lehetővé teszik, hogy kinyit a fegyvereket, vagy harcolni a különleges különlegesség a játékban Berserker . Ennek ellenére, egy nagyon fontos szempont a fejlesztés stratégiai jellegű. Jelenleg 4 a Berserker Online : "fegyver", ahol lehet frissíteni fegyverek és bónuszok, valamint a pajzsok, "védelem" megadja neked a lehetőséget, hogy viseljen a legjobb páncél, a legjobb Boots, "taktika" is kinyit Arena, hogy még több aranyat, vagy csökkentse a munkaidő missziók "dísz" megadja neked a lehetőséget, hogy viseljen gyűrűk és nyakláncok bónusz.

Majd Berserker játszani, és rájönnek, hogy a viking falut, minden épület saját jelentőségét. Étterem - küldetések, kézműves - a munka, PvP Arena - a harcok, stb

Berserker játék, böngészős játék, akció és izgalmas kalandok, valamint a munka egy ellenséges környezetben. Berserker Online megadja a lehetőséget, hogy élvezze a kiváló grafika, annyira sikeres, hogy anélkül, hogy ez lenne a hangulat a vikingek mindannyiunkban, hogy a fejlesztők akarta mondani !

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more