Könyvjelzők

Berserk Online

Alternatív nevek: Berserk

Berserk Online Game - orosz asztali számítógépes változata a játék. Lépcsőzetes TCG Berserk Online megköveteli a játékosok, hogy a stratégiai gondolkodás és ügyességgel. Ügyesen vezethető fantasy magával ragadja a képzeletet, és izgalmas folyamatot teljes egészében tartsa a figyelmet, már az első percben.

Berserk Online játék is lehetséges az alacsony fogyasztású számítógéppel. Előny játék megadóztatása rendszerkövetelmények:
- A rendszer Windows 2000/XP/Vista,
- 256 MB RAM,
- Processzor: Celeron 400, Intel Pentium 400, AMD Sempron,
- Internet-csatlakozás (alacsony sávszélesség fogyasztás).

A játékot online Berserk tudsz, töltse le a játék kliens és letette a regisztrációs folyamatot. Vegyél részt a játékban Berserk Online a következő:
1) Adja meg e-mail,
2), hogy kitaláljon egy jelszót,
3) be becenevet,
4) Adja meg a padlót,
5.) egy kullancs, amely elfogadja a licencszerződést.

Miután Berserk onlan regisztráció telt, kezdve újonc kap egy pakli 30 kártyát. Berserk Online játék van osztva fázisban (a játék maga.) A résztvevők felváltva játszanak. Térképek olyan tulajdonságokkal, mint a vezetés, repülés, akció, támadás, élet.

Movement - ez egy elmozdulás térképet a sejtek, amelyek a hagyományos csatatéren. A mozgás iránya lehet felfelé, lefelé vagy jobbra és balra. Átlós mozgás lehetetlen. Ön még nem tudja megváltoztatni a kártyák helyeken.
Repülési - funkció térképek, amelyek után a nyitó lépés a másodlagos zónában. Ezek a mozdulatlan, de támadni senkit.
Cselekvési - ezt a kártyát körödben. Most a kártya már lezárt, és nem lesz elérhető a kurzus során.
Attack okoz sebeket lényegében ellenséget, ha az nem rendelkezik a megfelelő védelmet.
Minden kártya egy bizonyos számú életet. Miután azok használatát meg kell, hogy ki a csatatéren a temetőbe.

Battle ellenfelek tart, amíg nem minden lény elpusztul az egyik játékos. Ha támadnak, akkor megteszi a hit, hogy nevezzen ki tanácsát, vagy használja ugyanazt a hirtelen cselekvés.

Berserk Online játék megköveteli rendezni kártyák a csatamezőn három sorban. 1. sor - harcosok, amelynek célja, hogy ne hagyja ki az ellenséget a hátsó, 2. sor formája gyenge íjászok és lények sztrájk az egész tartományban, és a 3. sorban vannak elhelyezve mozgott íjászok és varázslók. Battlefield, ahol a fő tevékenység a játék, az egyik a szerencsejáték zónák. Mégis vannak olyan területek, mint például a fedélzeten, extra ülés és a már említett temetőben. A fedélzet a kártyákat, hogy már nem hoznak létre egy különítménye a csata. Mellesleg, áll egy sor 15 kártyát, míg a többi marad a végtelenségig. A másodlagos területen terep és a repülő lények. Nos, a temető - a menedék halott kártyát.

Berserk Online regisztráció ki, hogy csak a minimális kártyát. Azonban csak korlátozott őket végleg lehetetlen. Way vásárolni az új kártyák - buy booster (készlet, amely a 7-random kártyák). Erre a célra szükséges játék valuta - oz. Oz lehet kapni igazi a Webmoney, Yandex. Pénz, bankkártya és egyéb módszerek.
A játékot Berserk Online érdekes egy ellenfelet, akinek erők nagyjából azonos a tiéd. Ehhez van egy kiterjedt rendszere szintű karakterek. A-szint emelésével párbaj értékelése. Minél több jó játékos meg legyőzni, a magasabb a pontszám. Igaz, hogy a játék szinten nem érinti. Tehát szintező tetszése, nincs szükség.

Ha egy szerencsejátékos, előnyeit a játék nem jelent a figyelmet. Csatlakozzon az izgalmas világa kártyák, és részt vesznek a különböző küldetések, klán háborúk és versenyek. A jelenléte a játék mintegy 900 szörnyek lesz az Ön számára egy kellemes meglepetés. Elvégre is, ha a választás korlátlan! Indítsa el a játék most, és ne feledje, hogy a fejlődés elsősorban függ magad!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more