Könyvjelzők

Battlefield 2

Alternatív nevek: Battlefield 2, Battlefield 2, BF, BF

Játék Battlefield 2 egy lenyűgöző taktikai hálózati játék. Ez a játék is támogatja a szerepjáték és stratégiai elemei.

Battlefield 2 játék letölthető a hivatalos honlapján a játék, ha van egy teljes tizennyolc éves. Download BF2 akkor csak az előzetesen küldje el kérését.

Láthatjuk a videót a Battlefield 2, amelyben teljesen ismeri az összes funkcióját a játék: játék, osztályok a játék, és a többi játékban.

A Battlefield 2 játékban lehet játszani a következő osztályok a játékban:

1. Saboteur. Ez az osztály egyszerű. Szakterülete elsősorban a felforgató tevékenységet az ellenséges vonalak mögött, mint például, a robbanás a stratégiai létesítmények. Ebből a célból öt univerzális ellenőrzött díjakat. Ezeket a díjakat lehet használni ellene páncélozott járművek.

2.. Sniper. Ez is nagyon egyszerű osztályban. Mert ez az osztály a fő cél a kiirtása az ellenséges gyalogság a nagy távolságokra.

3. Assault. Ez az osztály nehéz. Assault nagyon jól alkalmas folytatott csata ellenséges gyalogság a különböző távolságokra.

4.. Támogatás. Ez az osztály nehéz. Fő célja, hogy fedezze a szövetségeseknek a nehéz tüzet géppuska, valamint ellátja őket a lőszert.

5. Technikák. Ez az osztály az egyik tüdőben. Technikusok szakosodott berendezések javítási szolgáltatások (közvetlen kapcsolatban) és szerkezetek (hidak és stratégiai objektumok).

6. Medic. Könnyű osztály orvosok. Ez az osztály képes gyógyítani a sebesült katonákat.

7. Dobó. Ez az osztály utal egy súlyos változata. Grenade hómarók vannak, általában, hogy elpusztítsák az ellenséges tankok a hosszú sor.

In-Game Battlefield 2 fegyvereket egyáltalán minden osztály

1. Saboteur: hangtompítós pisztolyt, egy kést, egy rövid karabély, kézigránátot és robbanóanyagok.

2.. Sniper: A mesterlövész puska, egy kést, egy pisztolyt és egy hangtompítóval, gránátok és aknák.

3. Assault: gépkarabély és egy gránátvető, egy pisztolyt, egy kést és egy füst gránátot.

4.. Támogatás: géppuska, pisztoly, univerzális kést és gránátok. Ezen túlmenően, ez az osztály van egy szinte végtelen mennyiségű lőszer, különböző típusú fegyverek.

5. Technikus: a shotgun, egy kést, egy egyedi fegyvert, kézigránátot és tankelhárító aknákat. Technikus rendelkezik a kulcsot, ami hatástalanítani bányák és javítására szolgáló berendezések.

6. Medic: gépkarabély, egy pisztolyt, kést, kézigránátot. Medic van egy elsősegély-készlet. Ez felveti azt a szintet a karaktered egészségét, és segíti a többi karakter. Ezen kívül van egy defibrillátor. Ez az eszköz segíti a haldokló szövetségesek, de azt meg lehet ölni ellenségei.

7. Dobó: páncéltörő rakéta rendszer, valamint a fegyvert, géppisztoly és egy kést.

In-Game Battlefield 2 db meg lehet változtatni fegyvereket bizonyos harci osztályok.

BF2 játék rengeteg jármű

1) harci helikopterek.

2) vadász-bombázók.

3) Fighters.

4) Páncélozott.

5.) szállító helikopterek.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more