Könyvjelzők

Battlefield 2142

Alternatív nevek: Battlefield 2142

Játék Battlefield 2142 egy izgalmas számítógépes játék, melynek célja a stílus shooter. Ebben a játékban fog játszani az első ember.

Battlefield 2142 játékot lehet letölteni a hivatalos oldalon a játékot, ha már teljesítették tizennyolc éves. Kiskorú hozzáférést ez a játék le van zárva. Batelfild 2142 játék letölthető más oldalakon, ha felajánlják ezt a lehetőséget.

Mielőtt elkezdené a játékot, azt tanácsoljuk, hogy a videó a Battlefield 2142. Ebben találsz egy csomó hasznos információt.

BF2142 játék fog bevezetni, ha az izgalmas karakterosztály:

 1. Sniper-szabotőr. Ez az osztály egy mesterlövész támadás gyalogság, valamint részt vesz az állandó szabotázs tevékenység. Ő eszközök szabotázs és a tökéletes álcázás. A petárdákat csatolhat mindenféle felület, robbantási különböző technikákat és speciális parancs modulokat. A maszkolás válhat láthatatlanná 90%-kal. Láthatjuk, hogy csak a közelben.
 2. Assault. Ez az osztály a harc bármilyen távolságra. Ő küzd nagyon jól különböző távolságokra. Előre is folytat felelősséget mező orvos. Segítségével a defibrillátor, akkor gyorsan újraéleszteni szövetségesei a sebesültek és megölni az ellenséges katonákat, csak nagyon közelről.
 3. Mérnök. Ez az osztály lehet harcolni a technika, valamint a vele szemben. Ez az osztály javítások a csatatéren különböző technikákat, hozza bányák a csatatéren, és elvégzi az aknamentesítés. Különleges kiegészítő eszközök tartoznak, a mérnök, és célja, hogy támogassa a technológiát.
 4. Fighter támogatást. Ez az osztály főleg foglalkozó tálca lőszer és a védelmi pozíciókat. Fighter támogatás telepíteni az automatikus védelmi torony és mozgásképtelenné járművek és az automatikus torony. Is más speciális tételek támogatja a csatában.

A játékban Battlefield 2142 fegyver van minden osztályban. Bizonyos típusú fegyvert lehet felfedezni a jelentésben:

 1. Sniper-szabotőr: mesterlövész puska, Lambert (automatikus karabéllyal) és sokoldalú fegyver.
 2. Assault: gépkarabély, pisztoly, shotgun és rakéta underbarrel gránátvető.
 3. Engineer: tankelhárító és légvédelmi rakétavető, anti-tank gun "PILUM" leszállás és a géppisztoly.
 4. Fighter támogatás: két fegyver, egy vadászpuska és egy univerzális fegyver.

Ezen kívül minden karakter ellenőrizni, hogy a technika és a technika az ellenfél.

A 2142 batelfild játékban játszani, akkor az alábbi módszerrel:

 1. SUV - ez lehet akár 3 fő részére: a vezető, lövész és egy utas. Neki nincs páncél.
 2. Martial tiltrotor - ez a kettős készülékek. Az elhelyezett aknavetőt.
 3. Transport tiltrotor - áll 7 fő. Védett géppuskák.
 4. Páncélozott. Befogadóképessége maximum 6 fő. Használja fegyvereket harcolni.
 5. Harci robotok. Úgy illik két ember. Fegyveres aknavetőt, fegyvereket és más fegyverek.

Játék batelfild 2142 fantasztikus csaták és a technológia.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more