Könyvjelzők

Battlefield: Bad Company

Alternatív nevek: Battlefield: Bad Company, Battlefield Bad Company, battlfild

Játék Battlefield : rossz Vállalati - taktikai multiplayer first-person shooter, nyakkendő történet, amely játszódik egy kitalált országban valahol Kelet-Európában. Az alkotó a termékcsalád - a társaság DICE , és a kiadó működik Az Electronic Arts . A felhasználónak meg kell, hogy részt vegyen a konfliktus az Egyesült Államok és Oroszország. Ön szállítják a világba, rendezett típusa szerint homokozó, ahol minden megváltozik a helyzettől függően. A csatatéren folyamatosan változik, arra kényszerítve a játékosok, hogy különböző taktikákat nyerni. Miután a játék futtatásához, és a szemed előtt felvillant képek Battlefield : rossz Vállalati video, a hangsúly 222. zászlóalj, amely a bűnözők és a többiek, hogy minden ezen a gondozást. Ez a zászlóalj néven " rossz Vállalati ». Miután a csatatéren fiúk lezuhant, és megértik, hogy nem csak a harc az orosz katonák, és foglalkozik a zsoldosok. Egyik képviselője a fenti Batalha ellenséges harcos a zsebében aranyrúd. Ez azt jelenti, hogy a zsoldosok munkájukért nem kapnak pénzt, és a nemesfém. Miután gondolkodás váratlan felfedezés Preston "Újonc" Marlowe, Samuel "őrmester" D. Radford George Gordon "Heg" Haggard és Terrence "Sweet" Sweetwater (222 fiú én zászlóalj) arra a következtetésre jutott, hogy ez a tény a saját javukra. Mert így könnyen készpénz! Elfogyasztott vágy a gazdagság, úgy járnak el. Annak érdekében, hogy ne hagyjon ki egy ilyen érdekes eseményeket, és hogy egy közvetlen résztvevő mindenben, ami történik, akkor csak meg kell rossz Vállalati letölthető.

Állítsa be a játék a PC-n, és fuss ez nem nehéz. Mellett Battlefield : rossz Vállalati Rendszerkövetelmények elég hűséges, és nem lesz akadály. Mindenki élvezheti a játék, ami tetszik sok a funkciók. Nézzük meg részletesebben. Rossz Vállalati játék büszkélkedhet ilyen előnyök: modern motor Frostbite, interaktív és elpusztítható a világ (például a robbanás a ház összeomlik és lehetetlenné válik, hogy elrejtse a golyók), egy lenyűgöző történet, ahol kellő figyelmet kap egyetlen vállalat, valamint a tematikusan indokolt multiplayer. Hát persze, a taktikai elem, ami a tevékenységek értelmes, nem esztelen. És a játékosok értékelni fogják a gazdag arzenál. Ön lesz elérhető nagyon eltérő Weapon Battlefield : rossz Vállalati . De ez nem a teljes lista. Nem megy a háború, és nem a technológia. És az ilyen esetekben például a CAV őrhajó és egyformán elérhető minden fél. Miután megkezdődött a harc, vagy benne, hogy a gazdag és sokszínű BF rossz Vállalati .

Siess Battlefield : rossz Vállalati letölthető teljes mértékben élvezni a játék és a társasági más felhasználókkal! Miért lehet unatkozni, ha lehet szórakozni a teljes? Kellemes élmények!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more