Könyvjelzők

Big Farm: Mobil betakarítás

Alternatív nevek: Big Farm

Game Big Farm: A Mobile Harvest sikeres gazdaság létrehozása.

Sok ember ápolja az álmot, hogy saját földjüket birtokolja, de nem mindenki tudja megvalósítani ezeket a fantáziákat. Ha közel áll a gazdálkodó munkájához, a mobil játék Big Farm: Mobile Harvest a Goodgame Studios fejlesztőjétől. Csak képzeljétek el, hogyan ébred fel a nap elsõ sugaraival, és mielőtt kinyitod a szemed, élvezd a hangokat, amelyek hozzátok jönnek. Sima csirkék, csirkehúsok, csikós tyúkok, kakasok, és a tehenek azt követelik, hogy lógjanak.

Ha nincs egy ház a faluban, sürgősen szükséged van a Big Farm: Mobile Harvest letöltésre, mert ingyenes. Itt találsz olyan új barátokat, akik szeretik ezt a játékot. A játékfolyamat is ingyenes, de ha bizonyos folyamatokat fel akar gyorsítani, használja a játékon belüli vásárlásokat. De ha nincs rá szükséged, tiltsa le őket a beállítások között, és nem fogják feszegetni bizonyos termékek vagy szolgáltatásokért fizetett ajánlatokat. Egy másik jó hír a Big Farm: Mobile Harvest letöltése a számítógépen. Többet itt, többet egyidejűleg a mobil verzióval, számítógépet fejleszthet, összehasonlíthatja a verziókat és az eredményeket, valamint mindig hozzáférhet kedvenc szórakoztatásához.

Mi forgatjuk az ujjakat és menjünk az ágyakra.

Szomszédok lesznek, akik készen állnak a segítségre, ha szükséges. Azonban néha segítségre van szükségük, ezért legyen jó szomszéd is. A játékosok örömmel tanulják meg, hogy az itteni emberek nemcsak keményen dolgoznak a gazdaságuk jólétében, hanem tudják, hogyan is szórakoztatják magukat. Vásárokat szerveznek, ünnepeket ünnepelnek, ajándékokat kölcsönöznek és megbízásokat adnak. Aktívan részt vesz a falusiak életében, egy nagy és barátságos család részévé válik.

Game Big Farm: A Mobile Harvestnek sok szép tulajdonsága van:

Itt az ideje, hogy teszteljétek magatokat az üzletben, az első magokat a földön vetve.

 • Beautiful graphics
 • A zónák fokozatos bővítése új épületekhez vagy mezőkhöz
 • A progresszió következtében magasabb szintre váltás
 • Új épületek jelennek meg, amelyeket szintén javítani kell
 • Széles választék növényi és állati kultúrákról
 • A nyersanyagokból készült termékek előállítási lehetősége
 • A kereskedelemhez való hozzáférés
 • Gyorsan megérik, mivel elégedett a gazdag termés. Minden, amit termelni fog: a zöldségeket és a gyümölcsöket, valamint az állati termékeket, mindez megy a raktárba, és onnan van egy elosztás, ami eladó, hogy a feladat, hogy a termelés.

  Big Farm: A Mobile Harvest játék magában foglalja a tapasztalatok, számlák és bónuszok felhalmozását. Mindegyik összetevő a játék folyamatának szükséges része, amely biztosítja a sikeres fejlődést. Ne törekedjen az ár feltöltésére azáltal, hogy termékét a piacon kínálja. Ne feledje, hogy más játékosok hasonló termékeket árulnak, és ha ajánlatuk nyereségesebbnek tűnik, figyelmen kívül hagyják. Próbálja meg aktuális ügyeit időben végrehajtani. Az a tény, hogy itt az ideje, hogy ezt vagy azt a munkát végezzük, felhívom az ikonokat tárgyakra, öntözésre van szükség, vagy érett betakarítást kell gyűjteni, a kedvtelésből tartott állatokat meg akarjuk enni, vagy itt az ideje, hogy levesszük a bárányokat, tejet tejünk, tojásokat gyűjtünk a tyúkokról.

  Nem felejtsd el a tájat. A bőséges boltban lévő Big Farm játék számos aranyos tárgyat tartalmaz, amelyek díszítik a birtokodat. Töltsön el a paddockok között a kényelmes kavicsos utak, növényi rózsabokorok, virágvirágos virágágyak, lámpák és pavilonok minden ízléssel. Ha úgy érzi, hogy a gazdaság valóban virágzott, hívja meg a vendégeket, hogy értékelhessék az eredményt. Te is meglátogathatsz, talán megtudhatod magadnak érdekes ötleteket.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more