Könyvjelzők

Big Farm Story

Alternatív nevek:
A

Big Farm Story egy izgalmas mezőgazdasági játék. A játék szokatlanul szép rajzfilm stílusú grafikával rendelkezik. A zene jól megválasztott, minden szereplő jól hangzott. A játékban farmolni kell.

Amikor elkezded játszani a Big Farm Story-t, egy rövid bemutatót fogsz teljesíteni, amelyben nagyapád irányítása alatt megtanulod, hogyan kell sárgarépát vetni, hogyan kell gondoskodni az ágyásokról és a betakarításról. További akciókra sok évvel az epizód után kerül sor.

A folytatás előtt lehetősége lesz kiválasztani a főszereplő nemét, megjelenését és nevét. A formalitások elvégzése után ismét a már megszokott farmra megy. A helyszínre érve azt tapasztalja, hogy egy hurrikán söpört végig a területen, és sok pusztítást hozott. A segélykiáltások hallatán különféle szemétbe ragadt embert talál. Miután alaposan körülnézett, keressen egy megfelelő ágat a kiszabadításához. Kiderült, hogy ez a gyerekkori barátod, és ő volt itt, hogy odaadja a kulcsot a házhoz, amit a nagyapád adott neked. Éjszaka van, ezért jobb, ha nem habozik, felveszi a kulcsot és lefekszik. Sajnos a házat megrongálta egy hurrikán, de elég gyorsan megjavítható. Végül feküdj le, és ezzel véget ér a farmra érkezésed napja.

Másnap sok dolgod lesz:

  • Tisztítsa meg a farm területét a törmeléktől a hurrikántól.
  • Ágyak feldolgozása és ültetése sárgarépával úgy, hogy előzetesen vásárol magokat egy helyi boltban. A legelső oktatójelenetben szerzett tapasztalatok sokat segítenek ebben.
  • Javítsa meg a kutat.
  • Díszítse fel hálószobáját a házban a feladatok során szerzett dekortárgyak segítségével.

Mindezekben a kérdésekben, és nem csak önnek, egy gyerekkori barát segít. Megmondja, milyen sorrendben kell elvégezni a feladatokat. A segítsége újra és újra jól jön. Nehéz lenne egyedül kitalálni a játék minden bonyodalmát.

Később még sok izgalmas tevékenységet találsz a játékban:

  1. Szerezned kell néhány aranyos háziállatot, hogy ne unatkozz
  2. Halak egy közeli kis mólóról
  3. Műhelyek és kisüzemek építése
  4. Javítsa a házat és tegye kényelmesebbé a bútorok és a belső dekoráció megváltoztatásával

Adjon el farmon termelt árukat egy helyi boltban, ami nagyon kényelmes, mivel nem kell messzire szállítani a termékeket.

Idővel, ahogy a farm fejlődik, sok új emberrel fog megismerkedni. Mindegyik segít abban, hogy még jobbá tegye a gazdaságot, és sokféle feladatot ad.

fejlesztő mindent megtett annak érdekében, hogy ne kelljen unatkoznia. Gyakran frissítéseket adnak ki, és új tartalmat adnak a játékhoz.

A játék függőséget okoz, ezért jobb, ha játék közben időnként ránéz az órájára. A karakterek nagyon aranyosak, a küldetések pedig szórakoztatóak.

A

Big Farm Story ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos webhelyen.

Kezdje el a játékot most, és pihenjen ki a mindennapi gondoktól egy kellemes társaságban, miközben élvezi ezt a csodálatos játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more