Könyvjelzők

Nagy játék

Alternatív nevek: Nagy tornaterem, nagy játék, nagy játék

Intellektualnaya stratégia BigGame.

Igra BigGame online stratégia, amelyben a játékos egy hatalmas világba kerül, tele rejtélyekkel és hihetetlen kalandokkal.

Razrabotchiki azt állítják, hogy az iPlayer BigGame modern értelmezése a klasszikus stratégiai műfajnak, amely nagy szellemi potenciállal rendelkezik. A győzelem elengedhetetlen a gondolkodás logikája, egy jól kidolgozott stratégia és taktikai előny az ellenséggel szemben, de az esélyelem az élet szerves része, a legkisebb késés a döntésben vereséget okozhat.

Dlya, hogy a lábat a kaland útjára vezesse BigGame regisztráció szükséges. Pass nem nehéz, meg kell tölteni a két sorban az e-mail cím és jelszó. Még ennél is gyorsabban kattinthat a szociális hálózatok egyik ikonjára, és a saját nevében léphet be.

Igrovoy folyamat BigGame.

Nachinaya játszani a játékot Big Game felhasználóval, hogy egy kis területet nyújtson a játék és a képzés és a funkciók menü finomabb pontjainak építésével. A feladatok elvégzésének lehetőségei nőnek. Itt javítják a képességeket karddal és íjjal,

 • Taverna mindig lehetséges, hogy találkozzon a híres hősökkel, itasson velük egy pár csészében, és győzze le az oldalukat;
 • Ministerstvo engedélyt ad a szükséges dokumentumok kereskedelmére és tárolására,
 • Publichny ház a játékosok struktúrájában megöl két madarat egy kővel, hosszú katasztrófák után bátor katonákat kell pihenniük, és fizetésük visszatér a kincstárba.
 • A

  Privlech az egyik karakterhez képest a felére győzött.

  V BigGame játék egyedül veszélyes üzlet. A szomszédok ebben a világban nem mindig barátságosak, némelyek nehéz időkben jönnek a mentéshez, míg mások nem bánnak másokkal szemben, és egyszerűen elpusztítják a szomszédos országot. A közösségen belül aktívan kereskednek, és az ügyletek megtörténnek, megváltoztathatja a katonai és mágikus technológiát, és gyorsabban szerezheti meg a szükséges licenceket a szövetségeseknek, akik katonai támogatást kérhetnek, és szükség esetén megérkeznek a védelemhez.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more