Könyvjelzők

Big Head Bash

Alternatív nevek: Big Head Bash

Játék Nagy Head Bash - multiplayer böngészős nélküli dinamikus játék modell, amely tele van izgalmas játék kaland. A játékosok felkérik kell szállítani egy olyan világban, ahol a főszereplők színes műanyag játékok. Egy nagy gyűjtemény, akkor válassza ki a legvonzóbb hős, majd kezeli és fejleszti a képességeit. Lényege a játékmenet nagyjából hasonló játékok Deathmatch, amely abban az időben sikerült szert az érdeke a nagy számú felhasználó. Nagy Head Bash Online adta a felhasználók a cég Aeria , Games. A fejlesztők örömmel mutatja be a virtuális környezetben, ahol folyamatosan tomboló robbanás, hősök harcolni botok és egymással, és a gyilkosság közhely. Mindez történik egy szép 2D helyeken. Odabent a fantasy világ merülés hanyatt-homlok a légkörbe, és arra, hogy megtapasztalják az izgalom.

Elérni a virtuális univerzum, először létre kell hoznia egy fiókot. Ön szó szerint egy perc alatt töltse ki a kívánt sort regisztrációs űrlapot. Nagy Head Bash regisztrációs elviszi egy fényes, vidám, mozgalmas világban. A kezdet kezdetén meg kell dönteni a karakter, és csak ezután, hogy megengedhet magának harcok. Már abban a pillanatban széles választékát kínálja a vinyl játékok. Közülük Angry Red , Melon Zombie , Amano Imp , Bloodfang Werewolf , Liz Abe Sapien , Kraus , Roger , és számos egyéb jó karakter. De nem ez a határ. Ahogy a projekt fejlődik, a közeljövőben nem lesz új karakterek, ami szintén Nagy Head Bash játszani. Minden karakter más, az egyes funkciók, és a megjelenésük. De aki úgy dönt, hogy van egy hosszú utat, és sok csatát botokat és más játékosokkal. Ó, mi, mi, és ez nincs hiány a versenyző itt! Tehát vásárolni karok és menni. Akkor raktárból a különböző fegyverek az egyszerű ( puskák, a lángszóró, rakétavető, láncfűrészek, stb ) Az egyedülálló (Lava Fegyver, Molotov-koktél, stb ) Van egy virtuális bolt, ahol meg lehet tölteni a megkeresett pénzt. És, hogy a pénzt a vásárlás, akkor újra és újra, hogy csatlakozzon a csata. Elvégre győzelmet hozza meg gyümölcsét.

Játék Nagy Head Bash lehet különböző módja van: multiplayer, co-op , parancs mód, valamint a mérkőzések (8 of 8), és szeret sok nick felvételi módot. Minden rendszer örömére Önt a meglepetéseket. Próbálja ki az összes számukra, hogy megtalálják a legvonzóbb. Azt kell mondanom, hogy Ön kényelmesen a játék világában elég gyorsan, és függetlenül attól, hogy a mód úgy érzi, elég magabiztos. Miután a felület áll rendelkezésre, és az összes játékban egyértelmű. Ha töprengett, hogyan töltik szabadidejüket, próbáld meg ezt a játékot játszani. Különösen azért, mert ez elég laza, pihentető tevékenység is Nagy Head Bash ingyenes. Nem fogja megbánni a választást! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more