Könyvjelzők

BioShock

Alternatív nevek: BioShock

Játék BioShock - projekt 2K Boston , amely a first-person shooter RPG elemekkel. A felhasználók, hogy menjen vissza a fiktív világot, és belevetette magát az izgalmas kalandok. A telek történetét meséli el, a fejlesztés pillanatnyi, és nem kevésbé gyors csökkenése rendkívüli víz alatti város Rapture. Az alkotó szeretett volna gyűjteni zászlaja alatt egyedi személyiségek, a legtehetségesebb emberek, akik megérdemlik, hogy él egy szabad társadalomban. A terv szerint ambiciózus milliomos Andrew Ryan , és ezt az egyedülálló élőhelyet zseni volt, hogy egy új típusú társadalom szó. Ryan úgy vélte, hogy hozzá nem értő emberek, nincs helye egy ilyen csodálatos sarkában az óceán fenekén. És mint eleinte mindent a tervek szerint halad, dilis üzletember sikerült létrehozni a kívánt idill. De hamarosan az első problémák jelentek meg. Nincs semmi különös, hogy egy ideális társadalomban, senki sem jelent meg főzni az étkezés, vegyenek részt a javítási munkák, tisztítása és gondozása más lakossági igények kielégítésére. Ez a helyzet azt eredményezte, hogy kialakult egy fekete piacon. A tilalom a kapcsolatot a külvilággal csak tette a probléma rosszabb. Itt is beavatkozott az esetben vezetett a végső bukása utópia. Discovery nevű anyag ADAM válik végzetes pillanatban. Anyag által termelt puhatestűek, mint tanult a német genetikus Brigid Tenenbaum, lehet, hogy az emberek emberfeletti erőt. Vágy, hogy saját ez az anyag vezet osztott társadalomban. Most még az alkotó a város elhagyott az ötlet, hogy támogatni sebet, mielőtt törvényeket. Greed elhomályosítja az elmét, mivel a termelés egy készítmény, amely értékes anyagot hoz mesés nyereség! Mit jelent mindez vezet? Ismerje meg ezt, és képes lesz arra, hogy beavatkozzon, hogy mi történik, mindenki, aki megoldotta letöltés BioShock.

Fuss a video monitor BioShock, akkor jelenik meg a játék világában, mint a Jack, aki az egyetlen túlélője a baleset egy utasszállító repülőgép. Jack véletlenül esik a víz alatti világ, és itt a kapcsolatot vele jön egy ember nevű Atlas - vezetője az ellenállás. Atlas vezetői, akik mertek harcolni hatalma ellen Ryan és ő készen áll, hogy segítsen Jack megszokni ezt a világot, vár a jele hála jövevény részvétel ezeket a műveleteket kell végrehajtani, hogy megbosszulja az arcátlan befogadó város. Jack megtanulja a hihetetlen történet Ádám és tartalma hogyan Frank Fontaine alapított vállalat a fejlesztés számos genetikai módosítás a "plazmidok." Ezen anyagok használata lakossága helyrehozhatatlan következményekkel jár. Nem csak, hogy ezek a termékek tartalmazzák a fenti ADAM, így még mindig ellenállhatatlan függőséget okozhat. Annak szükségességét, hogy több a kábítószer növekszik minden nap, majd érettségi Brigid Tenenbaum megtanult egy szaftos részletesen. Ha teszel a kagyló az emberi szervezetben, akkor kezd termelni 10-20 szor értékesebb anyagot. És mivel ez szükséges az ilyen művelet test, szegény, tehetetlen árvák Frank Fontaine tette, hogy a kagyló hosztok váltak beültethető a hasüregbe lányok. Miután megtudta mindezt, Jack néz választás: hogy segítsen helyreállítani az emberiség kis húga, vagy megölik őket, így kitermelésére ADAM szerencsétlen. Ebből a döntés végső soron attól függ a játék véget ér.

Természetesen, van egy logikus kérdés merül fel, mint a BioShock játszani? Szóval, egy pár szót a játék. Lesz, mint Jack utazik helyszíneken, majd harci le egy ellenséges lakosság. Mikor volt az egész történet Ádám, sok falusi alul Atlantic mutáns. Az ezekkel a mutánsok a harcot a főszereplő. Továbbá, a játék során gyűjt bioshoke fegyverek készletek és plazmidok. Anélkül, dedikált források a túlélésre, egyszerűen lehetetlen. A játék megvan a képessége, hogy javítsa a karaktered. Azok, akik BioShock pc letöltés, akkor tudnia kell, még egy dolog. A játék három nehézségi szint, azaz könnyű, közepes és nehéz. Abban különböznek, hogy növeli a biztonsági rés a hős, és az ellenfelek is egyre erősebb. Tehát megéri kell készíteni néhány nehézség. De érdekes, hogy menjen át az összes tesztet, és hogy elérje a kívánt! Miután úgy döntött, hogy le Bioshock, ne habozz egy pillanatig. Sajnálom ez a választás nem szükséges, mert a játék fog egy csomó izgalmas szabadidős és gazdag érzelmek!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more