Könyvjelzők

Bioshock Infinite

Alternatív nevek: Bioshock Infinite, bioshok

Játék Bioshock Infinity egy nagyon érdekes számítógépes játék. Műveletek ebben a játékban az első ember. Úgy tervezték, elemek sci-fi és steampunk.

Letöltés Bioshock Infinity akkor a hivatalos honlapján a játék, a bejelentés előtti alkalmazás helyén adminisztrátorok. Download Bioshock Infinite csak a felnőtt emberek, akik élnek az egyes területeken a mi bolygónk.

Láthatjuk a pro játék Bioshock Infinite video online játékok. A videók segítségével ismerkedhetnek meg a jellemzői a játék: karakter, játék, és egyéb érdekes tények a játékot.

A játék Bioshock Infinite Ön tudja játszani a következő karaktereket:

1. Booker DeWitt a főszereplője a játék. Úgy néz ki, 38 éves NIL, fehér férfi. Önmagában ez nem egy barátságos karaktert. Ő képviseli egyrészt tetoválás - szimbóluma "AD". A monogram az ő szeretett lánya. Ki kell fizetni minden szerencsejáték adósságát. Ehhez meg kell küldenie a Kolumbia, annak érdekében, hogy megtalálja a titokzatos lány, kinek neve Elizabeth.

2.. Elizabeth - ez egy húszéves lány. Ő természetfeletti képességekkel. Elrabolták, és bebörtönözték a torony "Bárány" Kolumbiában. Elizabeth védi speciális szárnyas gép Nightingale. Ez nagyon gyorsan érzékeli mindent körül, mert hosszú idő az életemben, töltött bezárva. Elizabeth egy nagyon jól olvasható asszony. Az ő álma - ez lesz Párizsba. A végén, megtudja, hogy ő a lánya Booker.

3. Zachary Hale Comstock antagonistája a játék. Ő az alapítója és önjelölt vezetője, a gyönyörű Columbia. Az ő beceneve - a próféta. A végén, ez megöli a főszereplő.

4.. Nightingale - ez 30 - láb mozgatható légkondicionálók mechanikus madárszerű gép. Védi Elizabeth. Nightingale érkezik, csak akkor, ha meghallja egy speciális dallam a fuvola. Ennek eredményeként, Nightingale meghal, a pontos idő és a hely nem ismert.

5. Daisy Fitzroy egy sötét bőrű amerikai játék. Ő a vezetője a lázadó szervezet "a nép hangja." A játék során van szükség, mert a főhős, hogy biztosítsák számukra a fegyverek, és cserébe ő is kap a léghajó. Ő gyilkos Elizabeth.

6. Cornelius Pala egy telek karakter. Korábban ő volt a főszereplő. Most ő akart a hatalom okozta a lázadás. Mint fogant a fő karakter a játékban lesz szükség rá egy dolog. A végén el kellett döntenie: hagyja Cornelius élő vagy elölt.

7. Jeremiás Fink az egyik gazdag és hatalmas emberek Kolumbia. Ő volt az alapítója a "Finca Manufaktúra." Daisy Fitzroy lelőtte a zendülés idején.

8. Robert és Rosalind Lutece - ezek két nagyon titokzatos karakter. A látogatást szervezett a város DeWitt.

Játék Bioshock Infinite hatalmas számos különböző rejtvények és érdekes tényeket:

- Talál további tételek

- A főszereplő miatt 122-szor annyi, mint Elizabeth;

- Rejtett meg a patronokat.

A játék Bioshock Infinite PC, megtudhatja, hogyan kell találékony.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more