Könyvjelzők

BiteFight

Alternatív nevek: BiteFight 1.. Megye

BiteFight Online - egy ingyenes szerepjáték böngészős játék kapcsolódó műfaj PTG (időn Games), azaz a játék zárható ki és be bármikor, és az összes karakter cselekvések végzett egy bizonyos időn belül. Online játék BiteFight, beszél az örök konfrontáció között a vámpírok és a vérfarkasok.

BiteFight online játék nem igényel kliens telepítése és játék elérhető szinte minden böngészőben.

Annak érdekében, hogy kezdj el játszani a játékot regisztrálni BiteFight: a honlapon kattintson a "Regisztráció" a következő oldalon, választhat magának egyet a versenyek (vámpírok és vérfarkasok, de együtt nem különböznek lényegesen, kivéve mind a megjelenés és a verseny ikon előállított élelmiszer). Ezután adja meg a regisztrációs mezők nick (név), jelszó és az e-mail. Ezt követően elfogadja a feltételeket a szolgáltatás és információ védelmére, és hogy BiteFight Regisztrációs befejeződött, akkor kezdj el játszani.

Megy a játék, kattintson a "Tallózás", akkor módosíthatja a profilt (válassza ki a nemek és a testre megjelenés), nézd meg a statisztikákat, harci fejlesztések szerezhet tehetség.

Minden karakternek vannak bizonyos képességek: erő, védelem, mozgékonyság, kitartás, karizma, a tapasztalat és a vitalitást. Különben képességek, vannak olyan nyolc szempont, hogy írják le a természet a karakter: Ember, tudás, rendelés, Nature, Beast, pusztítás, káosz és szétesés.

BiteFight online játék az úgynevezett területek - a kristálygömb, ami átmenetileg javítják a dolgokat. Hatás jár minden berendezés, de ha változtatni fegyvereket az akció során szféra, a hatás fog működni az új fegyvert. A rendszer segítségével az egyes területeken érheti tehetség.

A játékot online is Bitefight megvásárlásával a prémium számla (status Lord of Shadows). Ennek köszönhetően status:

1) Nem lesz harmadik fél reklámhordozó,

2) aktiválás, akkor kap egy napi díj arany,

3) Kétszer regenerációja cselekvési pontok;

4) 50%-kal több cselekvési pontok;

5) Advanced Search ellenfelek,

6) Statisztika vadászat,

7) További ital 100%-os hasznosítási egészség;

8) Az egyéni képeket karakterek (változtatni a neme, színe a bőrt és a szemet, valamint sokan mások. stb )

9) 5 további mappákat a rendszer üzenetek.

Lejátszás BiteFight különböző dolgot lehet kapni in-game pénznemben: arany (alap deviza) és az ignitsit / kristályok (további valuta is, mellesleg, lehet kapni az állapotát a Lord of Shadows, 14 days/15 ignitsita). Ignitsity megvásárolható az "igazi".

Ha megvan a vágy, hogy változtassa meg a versenyt ez elvégezhető a segítségével Kő reinkarnáció (automatikusan kilép a klán, és ha a Teremtő a klán, azt el kell utasítani.) Vásárolja meg ezt kő ignitsitov 50.

Összes tevékenységet, köztük a terrorizmus történik a játék segítségével a játék egyes mezőkbe. A játékosok nem befolyásolják az események menetét a játékban, mind az eredmények kiszámítására automatikusan megjelenik a képernyőn.

Az élelmiszer-és arany (lehet használni, hogy a szivattyú képességek és javítsák a barlangjába), akkor kell vadászni

Manhunt - itt meg kell szaladgálni keres embereket, hogy a kívánt tapasztalatot, az arany és a bányászat,

Vadászat a másik faj - itt meg kell támadni a játékosok a másik faj, ahol a győztes kap aranyat és tapasztalat, és a veszteséget - csak veszíteni arany.

A játékot online BiteFight, kereső játék valuta szükséges dolgokat, és készségeket lehet olyan helyeken,

Temető - Akkor küldje el a karaktert, hogy a munka idő 1-8 óra az arany és a tapasztalat

Barlang - itt lehet a harcot a démonok, 10-30 percig (a prémium számla - 5-ről 15 percig), amelyet le kell vonni az idő, vadászat

Market - itt lehet tenni a dolgokat az eladás, és megvásárolja a többi játékos (ez az egyetlen módja annak, hogy át a dolgokat a játékban). Mert az árusítás akar fizetni egy kis aranyat

Tavern - itt lehet venni a küldetést, az egyik 4 szint (könnyű, közepes, nehéz és szakértő).

BiteFight Game 1. A megye sok érdekes funkciókat. Például: lehet játszani BiteFight kommunikálni a többi játékossal a fórumon, de ha azt akarjuk, hogy növeljék a képességeit, akkor csatlakozhat a klán vagy létrehozhat saját.

Általában, a játék méltó figyelmet és BiteFight regisztrációs nyitja meg kapuit az ő világában!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more