Könyvjelzők

Battle Heroes

Alternatív nevek: Battle Heroes

Battle Heroes - ingyenes online böngészős játék. Hősök csata játék által kifejlesztett Csiga játék, és befektetett minden erejét és a lélek minden párt. Itt végre magát, mint egy hős, miközben képviselője minden versenyen. Nem csoda, hogy a játék egy ilyen nevet. Általában, akkor úgy érzi, teljesen egyedül.

Mielőtt a tényleges játék, javasoljuk, hogy keressen az interneten Battle Hősök video és nézd meg, és olvastam egy másik felülvizsgálat benyújtani. Akkor tudod lépni a helyszínen, és ingyenesen letölthető Battle Heroes.

Így gyorsan továbbítja a világon a fikció. A játék Battle Heroes fogsz játszani nevében a karakter a verseny, amit választott. És itt képviselt csak négy

• Emberek,

• Elves,

• Barbara,

• Nekromanták.

Az emberek -, hogy az átlagos paraméterekkel, de van egy erős hadsereg fejlett. Úgy tartják, hogy az emberek a legjobb és a hasznos ismeretek. Elaziya a királyságot.

Elves - kifejlesztett készségek és támadási sebességet. miután bizonyos fegyvereket lehet képezni a használatuk is. Minősül állami Welling.

Barbara - képviselői fizikailag legerősebb faj. Hősök a legmagasabb életképességét és a támadás. Korábban az emberek voltak szövetségesei. Most egy külön állam.

Nekromanták - képviselői az élőhalott, a legnagyobb mágusok. Képviselők olcsó és nagy készletek az egészség, és kiválóan ismeri a támadás. Minden nap szükségünk van friss hús - támadni az embereket.

Kiválasztása után egy karakter, nem számít, milyen faj is tartozik, akkor modernizálása a választott zár. A jövőben ez a ház, a vár és a legfontosabb hely a játékban. Meg kell védeni a várat minden eszközzel. Amíg meg nem nyeri a többi várak, és ápolják őket, és még mindig ébren. De van még a legfontosabb épülete - Capitol -, amikor felemelte a szintet, akkor javíthatja más épületek.

Szintén a kezdetektől fogva, akkor át teszt küldetések a kezdők, akik már, hogy mutassa meg az értelmét a játék. És a gépelés a sok tapasztalat, meg fogja találni a megoldást, hogy valami probléma feladatokat, hogy a kezdő játék.

A játék során, akkor is gyűjt fontos négyféle erőforrások: fa, érc, a kén és a kristályok. A játék során talál néhány helyen a térképen a nagy betétek a források. És akkor folyamatosan kell rendelkeznie.

Battles fokozatosan kerülhet sor, lépésről lépésre. Is van egy automatikus üzemmód harcol. Ez tart kb 3 perc - 4 lett. De ez idő alatt meg tudod csinálni az üzleti, vagy egyszerűen csak pihenni.

Játék Battle Heroes nagyon szórakoztató, főleg, ha ne felejtsd el, hogy hívja meg barátait. És hogy a játék még szebb és izgalmasabb.

Grafika a játék, bár nem a legjobb minőségű, de okoz csak a pozitív érzelmek, a vágy, hogy nem játszik. Jól hangzik, amellett, hogy a teljes képet a játék

Játék Battle Heroes Online megadja neked a lehetőséget, hogy érzem magam, mint egy hős, úgy érzi, a hatalom, amit képes. Szóval siess, hogy belevetette magát a világ játék Battle Heroes.

Boldog játszani!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more