Könyvjelzők

Oligarcha

Alternatív nevek: Biz iparmágnás

Game Oligarch (Biz Tycoon) virtuális üzletemberek számára.

A tőke, a pénzszerzők, a tapasztalt közgazdászok, a tapasztalt üzletemberek világja mindenki számára elérhetővé vált. Az Oligarch játék egy böngésző alapú gazdasági stratégia, amelyet a világ fő nyelvein mutatnak be, hogy a játékosok szabadon kommunikálhassanak, saját birodalmuk felépítésével.

A játék folyamatát elegáns fiatalok kísérik, hozzáértő titkárok, saját területükön működő fiatal szakemberek és azok, akik készek válni a vállalat részévé. Az Oligarchot fogod játszani, a következőt:

  • Saját vállalkozás építése és fejlesztése Munkavállalók toborzása és képzése Üzleti partnerek keresése Verseny a globális piacon

Helyet keres az üzleti piacon.

attól a pillanattól kezdve, amikor elkezdi játszani az Oligarch játékot, már rendelkezésére áll egy induló tőke. Valójában nagyszerű, mert anélkül sokáig kellene töltenie, hogy megfelelő összeget keresjen az első építőeleme megvásárlásához. De addig a pillanatig meg kell izzadnia a különféle áruk vásárlása és eladása piacán annak érdekében, hogy növelje vállalata termelékenységét a sikeres üzletek során.

játékos választhat 9 olyan irány közül, amelyekben érdekesebb nekik fejleszteni. Noha már azt mondták, hogy induló tőkével rendelkezik, pozíciója bizonytalan és törékeny. A társaság nem szerez annyit profitot, hogy azonnal valami komoly vásárlásra törekszik. Az üzleti vállalkozás átlag szintjére, majd még magasabb szintre emeléséhez számos sikeres tevékenység szükséges.

Használja ki a rendelkezésre álló pénzügyi piaci mechanizmusokat, vásároljon és adjon el szerződéseket, aláírja a szerződéseket, bízza a legjobb szakembereket, kiképzi a sajátját, figyelje a részvényárfolyam változásait, olcsóbb termékeket készítsen és drágábbokat értékesítsen. A kereskedési mechanizmus meglehetősen bonyolult, de ha alkalmazkodni tud hozzá, kidolgozza saját hatékony tervét és legyőzi a versenyt, akkor vezetővé válhat.

Minden apró dolog számít.

Még a legnagyobb üzlet is törékeny dolog, amely folyamatos figyelmet igényel. Folyamatosan kell tucatnyi esemény forgatókönyvére gondolkodni, ezer váratlan balesetre, meg kell találni a milliókból a megfelelőt, keressen utat a válságból és a nehéz helyzetekből, és számtalan különféle dolgot kell kezelnie egyszerre.

Az ön beosztottjai irányításra szorulnak, de ha fel tudja hívni az illetékes vezetőket, akik felelősségteljes döntéseket hozhatnak, ez nagymértékben megkönnyebbül, és segít közelebb kerülni a célhoz. Az alkalmazottak fizetési szintjét a sikertől függően megváltoztathatja.

Az Oligarch-szimulátorban a regisztráció a pénzügyi érés kezdete, és ha keményen tanul, hasznos tanulságokat tanulhat. A játékmenet a pénz felhalmozására összpontosít, de kellemesen hígítva a városi építmények építésével, amelyekből 18 van, például kórházak, parkolók, vízipark, versenypálya, golfpálya.

Minden épület növeli jövedelmező földterületét, új ügyfeleket vonz és további előnyöket hoz. Az iPlayer Oligarchban azonban a legnagyobb nyereség az üzletekből származik, és különös figyelmet kell fordítani rájuk. Válassza ki a vállalkozások számára a megfelelő helyet, és ne felejtse el a médiát, amely hirdetni fog az Ön számára.

átlépve új jogosultságokat kap. Az ötödik után új feladatokkal, hasznos bónuszokkal és a saját céh szervezésének képességével jutalmazzák Önt. A nyolcadik után befektetéseket vehet igénybe, 36 különböző irányba fejlesztve az áruk szállítási útvonalait. Ha készen áll üzleti cápavá válni, üdvözöljük a Tycoon játékban, amely sok játékosot nyert.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more