Könyvjelzők

Fekete golyó

Alternatív nevek: Fekete golyó, fekete golyó

Black Bullet játék katonától a marsallig.

A Black Bullet játék a fegyverek, a taktikai csaták és a túlélés szerelmeseinek tetszését fogja jelezni. A többjátékos lövő közvetlenül a böngészőben fut, és nem igényli az ügyfélprogram letöltését, ennek ellenére nagyon szép, egyértelműen nyomon követhető grafikák és kiváló speciális effektek.

Game események játékosai látják az első személyt, valóságot ad a számítógép-monitoron zajló eseményeknek, és az összes művelet és felvétel csodálatos hangja valóban hozza a virtuális világot. Mint ilyen, a játék ebben a játékban nem, itt minden csak a konfliktus oldalát választja, és azonnal megkezdheti a keresztség elleni küzdelmet. A Black Bulletben öt játékmód van, a játék egy kis edzéssel kezdődik, ahol a tapasztalatlan felhasználók megismerkednek a karakterkezeléssel és az alapvető menüfunkciókkal, további lépéseket tesznek a játékosnak:

  • Csatlakozzon a szövetséghez és dolgozzon ki csapatcsatákat a különböző frakciók közötti csatákban,
  • A támadáshoz való részvétel, az ellenséges erők stratégiai objektumainak megmentése,
  • Függetlenül lépjen be a csatatérbe egy szabad módban, és harci tapasztalatot szerezzen az ellenség megsemmisítésével,
  • A verseny módja olyan, mint egy véres sport, amely bármilyen szinten elérhető.
  • Minden nap egy létra mód nyílik meg, ahol a játékosok beléphetnek egy minősítési harcba.
A

Play Black Bullet játék egy igazi teszt az izgalmas keresők számára, hősük a legalacsonyabb teljesítményt és felszereltségű egyszerű katonát kezdi, és teljes mértékben fegyveres lesz a marsall rangjával a karakterszivattyúzás századik szintjén.

A Black Bullet játékának tulajdonságai.

A játék nagyon népszerű, annak ellenére, hogy nem olyan régen megjelent. Már több mint 100 ezer felhasználó választotta ki a bátor harcos útját, ami sokkal érdekesebbé teszi a játékot, mivel egyesíthet és küzdhet valódi emberekkel, és nem a szerzők által írt botokkal. A Black Bullet regisztrációhoz szükséges eljárás szükséges, de ez nem több mint egy perc. Ez a folyamat azért szükséges, hogy minden eredmény és vereség minden egyes bejegyzésnél elmentésre kerüljön a játékos számára.

A különböző módokon kívül számos harci hely van a játékban, több mint harmincan. Minden kártyának szüksége van egy játékosra vagy különböző taktikájú csapatra, valahol jobban, hogy megölje az ellenséget és csalogasson egy halálos csapdába. Egy másik térképen a legmegfelelőbb stratégia az, hogy elrejti a szemét egy mesterlövész puska, és először elpusztítja az ellenségek többségét egy titkos rejtélyből, hogy belépjen a nyílt csatába, a csendes fegyvert gyors tűzre cserélve gép. A helyszínek nagyon különböznek egymástól, nyitott terület, elhagyott raktárak és zárt konyhák, keskeny folyosókkal, ahol a csoport nem fér el.

Többféle módon lehet pénzt és tapasztalatot keresni, a Black Bullet-ben saját vagy a baráti társaságban játszhat, egyszerűen kiválasztva egy kártyát, módot és csatát, vagy elvégezheti a fejlesztőktől származó feladatokat, mind ütemezett, mind időszerű korlátozott, hiszen teljesítményüket a játékosok értékes díjakkal, játékeszközökkel, prémium felszerelésekkel és erős fegyverekkel kapnak.

Egyébként az iPlayer Black Bullet-ben a fegyverek választéka igen változatos, a különböző márkák pisztolyai, a mesterlövész és a támadás puska, a különböző halálos erővel rendelkező támadás puskák és a tartóban lévő patronok száma, gránátok. Minden lőfegyverhez patronokra van szükség, a kések nem igényelnek golyókat, és nem okoznak zajt, ezért nem szabad elhanyagolni őket az arzenálban.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more