Könyvjelzők

Blacklight Retribution

Alternatív nevek: Blacklight Retribution

Játék Blacklight Retribution egy masszívan multiplayer online játék által kifejlesztett a PC-re. Ebben a játékban fog játszani az első ember.

Az angol megy egy másik nyelvet választott, feltéve, hogy az egy online játék Blacklight Retribution regisztráció. A regisztrációhoz meg kell adnia:

1) a felhasználó nevét és e-mail címét.

2) egy jelszót és egy kódot, amely látható a képen.

A játékot Blacklight Retribution Majd megfelel a következő karaktereket:

1. Grendel jellemzi hatalmas fegyverarzenál , beleértve három halálesetek és egy [ _19_] pont romboló berendezések. Is nehéz páncél . Élvezze a képességeit csak Grendel harmincadik szintet.

2.. M. A jó védelmet a pontos karok közel és távol tartományban. Egy legegyedibb jellemzőit MARS az ő rendkívül nagy páncél amely 25% károk csökkentése. Mars is átlagos és kitartást menetsebesség , de a magas teljesítmény páncél.

3. Viper a mindig a leggyorsabb és a A legtöbb agilis hős. Nekik van a különböző fegyverek közelharcban. Viper az első hős ami kell szabadítani A közelharci fegyverek , mint a standard.

4.. A hercegnő egy speciális mesterlövész minden harci helyzetben. Fel van szerelve egy puska és egy revolver gyújtó, amely végezhet az ellenség másodpercben. Duchess feláldozta a bal karját egy robotkar.

5. Deacon - az user bélyegzés manipulátor ő képes kezelni pontosság még a veszélyes munkahelyen. Ez egy teljesen egyedi megjelenést , mint bármely egyéb agent a játékban.

6. C. Karalis - kódnevén "Lilith" - egy tapasztalt pilóta. Célja a csatát, és ő három gránátot támogatást. Lilith nagyon súlyos csapás után, és ez nehéz túlélni.

7. Körülbelül Corner. Ő mindig résen, és a meghajtó ellenséges csapdába.

8. B. Hinds - ez az orvos. Nagy sebességgel mozgó és növelhetik egészség, de nincs páncél. Használ alanyok kezelésére és a puska.

9. J. Haussen - ez az orvlövész, aki jó állóképességet.

10. A. Hernandez - magas egészségügyi és páncél által sebességet. Használ gyógyításra injektor és a harc - shotgun .

11. M. Akimoto - Pilot visel öltönyt, és egy első osztályú szakember.

Az online játék Blacklight Retribution meg fogja változtatni a kinézetét karakter. Mindezt csak az Ön kérésére.

Itt Blacklight Retribution online, akkor látni heves harcok, de hihetetlenül jó grafika, mert úgy néz ki, teljesen reális.

A játéknak van egy speciális funkció, amely lehetővé teszi, hogy az ellenséget a falon keresztül.

A játékot Blacklight Retribution szabad, egyre telt el küldetését maximális élvezet.

Sok szerencsét a játékban Blacklight Retribution!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more