Könyvjelzők

BlackShot

Alternatív nevek: BlackShot

BlackShot játék kegyetlen szabályai vannak, ami meg van írva a stílus shooter. A BlackShot Online zsoldos karakter bármit megtennének, hogy elérjék céljukat.

BlackShot Online játék viszi vissza az időben, amikor a világ lesz kaotikus állapotban, minden állam harcolni fog az erőforrásokért.

Meg fog végezni a különböző küldetéseket, javítja a képességeit a hős. A feladata az, hogy a neve a játékban. A BlackShot játszhatsz ingyen, az egyetlen dolog, amit képes lesz pénzt költeni a fegyverek és egyéb berendezések.

Játszani BlackShot van szükség a következő rendszer beállításait a számítógép vagy a laptop

Processzor: Intel Pentium 2 GHz

Videó: 256 MB

Memória: 512 MB

Internet: nagy sebességű kapcsolat.

Regisztráció BlackShot végre a hivatalos honlapján a játék. Ehhez meg kell, hogy:

1) megy a hivatalos honlapján a játék.

2) Kattints a linkre «regisztrálj most».

3) Adja meg a felhasználónevet - az egyedi név, amellyel játszani fog.

4) Invent írni és a jelszót.

5) Ismételje meg a jelszót.

6) küldjön e-mailt.

7) Válassza ki a legördülő listából az országot.

8) Dial kód jelenik meg a képernyőn.

9) Válassza ki a legördülő listából titkos kérdésre.

10) Írja be a választ, hogy a kiválasztott kérdésre.

11) Ha szeretne üzeneteket az e-mail a változásokat a játékban, hogy egy kullancs a megfelelő mezőbe.

12) Olvassa el a licencszerződést a játék, és azt is, hogy a kullancs a megfelelő mezőbe. Ez az Ön kijelenti, hogy egyetért a szabályokat a játék.

13) Ezután kattintson « Sing -ig most ».

Akkor kapnak hozzáférést letölthető játékok BlackShot online.

BlackShot Online játék az alábbi zsoldosok

1) Travis Benner. Nehéz képzelni , mint egy kis Travis elutasította a csatatéren a háború alatt a elején December 2033. Fogadták el, fel és képzett a zsoldosok a földalatti paranccsal hozzászólások . Travis bizonyítottan veszélyes elit. Jelenleg vezet csapat a csatában.

2) Vanessa Green. Óta a szülei öltek meg ingyenes fejeket alatt [ _25_] December 2033 Vanessa régen megtanultam szabályozás élesítés , és ma már az egyik [_25_ ] , ami zsoldosok a csatatéren .

3) Adam Garcia. Longtime veterán nem Adam nem látott vagy hallott . Azt mondta is miután hadsereg megölte katonák emberi klónok Harcolj az elmúlt évtizedben így ez az egyik legelismertebb zsoldosok ezen a területen. Könyörtelen és rettenthetetlen a tapasztalt harcos a vis maior .

4) Kathy Finn. Volt felesége volt zsoldos több terhelés tapasztalható a csatatéren. De amikor a férjét megölték védelme azt mag megsemmisítése, ez asszony úgy döntött, vegyék égő gyűlölet, és menj a csatatéren. Az egész élete a történelem csendes.

Világháború mindig is kemény, az emberek elvesztették szeretteiket, ment a frontra. Most lehetősége van arra, hogy úgy érzi, apró azokban a napokban, amikor a fő dolog az volt, hogy túlélje.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more