Könyvjelzők

Black City

Alternatív nevek: Fekete város

Black City Online - ingyenes multiplayer szerepjáték játék, ami be van állítva a poszt-apokaliptikus világban, a stílus a cyberpunk. Fekete város on-line fogja mondani a világnak, hogy túlélte a robbanást egy szupernóva bomba. Azok a területek, amelyek túlélték elöntött. Az emberek már régóta éltek menhelyek, akkor a robotok kezdtek építeni az új városokat. Vannak, akik teleportálódhatott ezeket a városokat, néhány döntött, hogy a saját.

Online játék fekete város optimalizált Internet Explorer 6 böngészőt. 0, így a fejlesztők nem garantálják a helyes játék más böngészőkben. Néhány további programot telepíteni a játékot nem kell letölteni.

Csatlakozás Black City a játékban egy kis idő, és elvisz egy poszt-apokaliptikus város. Up Fekete város megköveteli, hogy adja meg

- Engedélyezés - a felhasználó nevet kívánt,

- Becenév -, hogy megjelenjen a játék alatt ugyanazt a nevet fogja tudni az összes játékos,

- Jelszó, ismételje meg

- E-mail,

- Kódot a kép.

Tehát akkor el kell fogadnia a felhasználói megállapodást, és olvassa el a szabályokat. Ne felejtsd el, hogy tartalmazza a megfelelő rovatba, hogy szeretnénk-e jönni, hogy levelét az adminisztráció a projekt és a többi játékos. Black City Online regisztráció ér véget, amikor erősítse meg részvételét a játékot, kattintson a megfelelő linkre az e-mailben, hogy jön az Ön által megadott e-mail címre.

Black City online játék felajánlja, hogy készítse el a karakter a kezdeti jellemzők:

- Force

- Endurance

- Intelligence,

- Sok szerencsét

- Agility.

Ezek a tulajdonságok növelik függően a tapasztalat, hogy nyersz. Csak az élmény attól függ, hogyan növekszik a karaktered szintet. Jellemzői is befolyásolják, hogy mennyi lőszer át a karakter, amit a ütőerő, és győzd le az ellenséget.

A harc közben, ha játszani a játékot online Black City, különböző részein az ellenfél teste jelenik meg számokat. Ezek az adatok azt mutatják, a százalékos pusztulás okozni, csakúgy, mint annak a valószínűsége, ütő. Természetesen ezek az adatok nem veszik figyelembe azt a tényt, hogy az ellenség segítségével dodge vagy ellentámadást. Az, hogy tönkre fogja tenni az ellenfeled a ringben, akkor a bónuszokat és a nyeremény. Ütés a fejre ad a kettős győzelem.

Online játék Black City három fajta csata a távolságtól függően

- Ha az ellenfél úgy tűnik, ököllel, ez dogfight

- Knife - harci közelharci fegyver

- Gun - fegyvert csata, amely befolyásolja a távolság.

Ha játszani a játékot online Black City és járják az alapon, majd miközben a karakter három módja van:

- Aggressive (piros), ami azt jelenti, hogy szeretne harcolni, aki találkozik és támadni figyelmeztetés nélkül,

- Normal (sárga), mások számára ez azt jelenti, hogy megvédi, és esetenként, megtámadhatja ez a mód alapértelmezésben engedélyezett

- Peaceful (zöld) nem teszi lehetővé, hogy várni az ellenfél után, és tovább a dolgát.

Black City online játék azt hiszi, hogy elvesztette a harcot, ha abban az időben futtatod találatok, vagy ha kilépsz az utolsó cella a ringben.

Amikor játszunk a Fekete város, a fő harcok lesz egy különleges gyűrűt. Jönnek ilyen fajok

- Párbaj, amely alatt lesz képes harcolni vagy egy másik játékos ellen vagy a mesterséges intelligencia, ha nem hajlandó harcolni ott,

- Egy ellen - a játékosok több tapasztalattal, akkor ellen

- Team Battle - Az ebben a harcban előre szolgált két csoport a játékosok,

- Chaos - minden ember a maga korlátozás nélkül szintjén a harcok, addig tart, amíg nem lesz egy nyertes.

Amikor játszani a Fekete város, akkor kap a világ a jövőben, és vált a legerősebb harcos odakint.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more