Könyvjelzők

Penge és varázslat

Alternatív nevek:
A

Blade and Sorcery egy olyan játék, amellyel akkor is játszhatsz, ha van virtuálisvalóság-sisakod, és már elmúltál 16 éves. A játék grafikája kiváló, bár a szokásos értelemben nehéz megítélni, mert terjedelmes, és csak megfelelő felszereléssel van lehetőség játszani. A zenei rendezés tökéletesen kiegészíti az egyes helyszínek hangulatát.

A Blade and Sorcery játék előtt hozz létre egy avatart, válaszd ki a nemedet és a megjelenésedet.

Ebben a játékban az a feladatod, hogy elpusztítsd ellenségeidet a virtuális világban különféle fegyverek egész arzenáljával.

 • Kardok
 • Tőrök
 • Axes
 • Klubok
 • Klubok
 • kalapácsok
 • íjak
 • Berdyshi
 • Spears
 • személyzet
 • Pajzsok

Különféle egzotikus fegyverek a bérgyilkos-stílusú pengéktől a fénykardokig.

Többféle varázslat.

Ez nem a legrészletesebb lista a játékban elérhető összes arzenálról. Ráadásul puszta kézzel is harcolhatsz, de akár ütőként is használhatod ellenfeleidnek.

Választható nehézségi fok, a legnehezebb módban sok ellenség van, és minden oldalról támadnak.

Mondhatjátok, hogy ez egy fejlett aréna, ahol gladiátorok vagytok, és ellenfelek tömegei ellen harcoltok. A csaták során felgyülemlik a fáradtság, mert minden mozdulatot magadnak kell megcsinálni, nem csak a gombokat nyomkodni. A szimulációhoz akár rögtönzött tárgyakat is használhat, de ügyeljen arra, hogy ne sértse meg a bútorokat és a körülötte lévő embereket.

Magic használható ellenségek eltalálására, vagy a fegyverek mágiával tölthetők fel, hogy további sebzést okozzanak. Egyszerre többféle varázslatot is használhatunk, például jobb kézzel tűzgolyókat dobhatunk, bal kézzel pedig elektromossággal üthetjük meg az ellenséget.

A játék nem alkalmas gyermekek vagy érzékeny emberek számára, mert meglehetősen kegyetlen jeleneteket tartalmaz végtagok amputációjával és lefejezésével.

A csata előtt kiválasztod a helyszínt, amiből elég sok van a játékban, és sorozatszám alapján indítasz hullámot. Minden következő hullámmal a nehézségek növekedni fognak. A csata során életpontokat tölthetsz fel, ha egy lombikból iszol egy speciális főzetet. Válassz egy fegyvert, vagy vidd fel az állványra közvetlenül a csata előtt. Lehetőség van az ellenségtől elvett fegyverek használatára. Rengeteg lehetőség van, ebben a játékban még egy elkapott nyíl is segít kiirtani a támadókat.

Az ellenségek szó szerint minden oldalról megjelennek. Néha látod a közeledésüket, néha pedig hátat fordítasz a másik oldalra, és máris hátba rúgnak. Az íjászok nagy veszélyt jelentenek, ha többen vannak egyszerre, ilyenkor a pajzsok segítenek a jól védekezésben.

Bármilyen fegyvert, még a kétkezes fegyvereket is meg lehet tartani egy kézzel, de ebben az esetben a virtuális világban a támadások nagyon lassúak, és az ellenség könnyen elkerülheti vagy kivédheti őket.

Ha szerencsétlen vagy, és a harc közben elejtette a fegyverét, vagy eldobta, ne aggódjon. A gondolat erejével könnyedén visszaadhatod a kezedbe. Az ellenségek testét is ugyanúgy meg lehet emelni és lövedékként dobni.

A Blade and Sorcery ingyenes letöltése PC-re, sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam piactéren vagy a fejlesztők hivatalos weboldalán.

Ha meg akarsz szabadulni az unalmas rutintól úgy, hogy ellenségeidet darabokra vágod, erre a játékra van szükséged! De ügyeljen arra, hogy előre vásároljon egy virtuális valóság sisakot, különben semmi sem fog működni.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more