Könyvjelzők

A penge vadász

Alternatív nevek: A penge vadász

Blade Hunter játék: események a fantázia birodalmából.

A Blade Hunter böngészőjáték egy RPG harci játék, és olyan játékosok számára készült, akik szerelmesek a fantáziába, ahol elvárják, hogy a sárkányokkal, varázslókkal, kőgolemákkal találkozhassanak.

A műfaj rajongói már elkezdték játszani a Blade Huntert, tanulmányozva a mesés földek kiterjedését, bárhol is vannak. Ennek az ismeretlen országnak a történelme a végéig változékony és nem világos. Csak ismert, hogy a jó és gonosz erők háborúja nem csökken. Amint az istenek bemutatták a fény és a sötét kardot, verhetetlen hatalommal, de a világ oldalának karjai hét részre oszlanak. Még mindig félnek a sötétség támogatóitól, de már nem.

Light sikerült ellopni a Sötét Blade-t, és egy magas hegyre rejtett. Egy ideig jó esélyt adott a konfrontációban, de az ellenség megtalálta a módját, hogy visszatérjen a fegyveréhez, és most a világot ismét fenyegeti az örök káoszban és a sötétségben való merítés.

A fény támogatói képesek megnyerni a közelgő csatát, vagy az egyenlőtlen csatában kell meghalniuk? Az Ön cselekedeteitől függ, hogy mi lesz a történet folytatása. Bátor, hogy játsszon a Blade Hunter játékkal, ami számos ellenséges erő támadását tükrözi.

Megjeleníti a fő játék pillanatait.

A legtöbb 2D harchoz hasonlóan ez a termék fényes, varázslatos, dinamikus történet és színes speciális effektusok. A grafika tisztességes, és még a képek egyéni részleteit is láthatja. Ami a mozgásokat illeti, két irányban fordulnak elő a helyszínen: bal / jobb.

Minden játékos várja, hogy a Blade Hunter regisztráljon, majd kiválasztja és irányítja a karakterét. A csatákban való részvételnek folyamatosan kell, hogy biztosítsa a karriernövekedést. A csaták nem fordulnak elő automatikusan, hanem közvetlen részvétellel, így megtudhatod, hogy gyorsan kereshetsz a kulcsokon keresztül, hogy a kombók időben a legjobb eredmény eléréséhez.

Minden harc, ez valami csodálatos - egy igazi show. A forgó labda behatolásakor könnyedén meghalhat vagy vághat játékpontokat a hős tehetségétől és a mozgékonyságától függően, mert a kezdő a győztes.

Kvestov sokat, és mindenki felajánlja, hogy mentse az oracleot; megsemmisíti a sárkányokat vaddisznóval és más szörnyekkel; védi az erdőket, barlangokat és szigeteket. Amikor a feladat befejeződött, a csillagok elosztása három pozícióban fogja megmutatni a haladást:

  • Kombo
  • Battle Style
  • Passing time

Nem elkapja a leeső mellkasot, felvette az elesett aranyat és a bónuszokat. A befejezett feladatok több tapasztalatot hoznak, és segít a tehetség növelésében és további nyereségben.

Minden hősből a képessége szerint.

Most az iPlayer tagjai Blade Hunter négy hős közül választhatnak, de csak az utóbbi időben csak három:

  • Rogue - meglehetősen csúszós, és nehéz áthatolni a gondolataiba. Ő egy ártatlan ellenfél és egy okos gazember, de ha megadja a szót, hogy befejezze a küldetést, biztosan megteszi.
  • A lovag a fegyverek megbízható partnere. Tapasztalata és felelőssége a győzelmet még a különösen erős ellenségek környezetében is biztosítja.
  • Valkyrie - az illúzió varázslatát szövi, és felháborítja az ellenség gondolatait, arra kényszerítve, hogy hinjen a nem létezőben. Veszélyes és bájos, és nem mindenki versenyezhet vele a csatatéren.
  • Mechanik - újdonság a háromság társaságához, és ezért önálló és magabiztos. Az ereje csodálatos, mert hatalmas kalapáccsal van fegyveres, ami helyrehozhatatlan kárt okoz az ellenséges tábornak.

Használja a Blade Hunter megfizethető játékélményeit, hogy csatákat és háborút nyerjen. Csatlakozzon a céhekhez, vadászik a főnökökhez, segítsen egymással erőforrásokkal és tapasztalattal, részt vegyen a PvP-csatákban.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more