Könyvjelzők

Black Faith: Forsaken

Alternatív nevek:

A Bleak Faith Forsaken egy jó RPG, amit PC-n is játszhatsz. A játék gyönyörű grafikával rendelkezik, komor stílusban. A hangjáték professzionális szinten történik, a zenei kíséretet úgy választják meg, hogy illeszkedjen a játék általános hangulatához.

A játékban lehetőséget kapsz, hogy a posztapokaliptikus világ egyik lakójává válj.

A főszereplő sok nehézséggel fog szembesülni:

  • Fedezze fel a hatalmas kiterjedésű területeket
  • A folyók és sziklák formájában jelentkező akadályok leküzdése
  • Küzdelem számos ellenséggel
  • Fejleszd karaktered képességeit

Ez csak egy kis lista a tennivalóknak. A Bleak Faith Forsaken játéka az RPG műfaj minden rajongója számára érdekes lesz.

A játék megkezdése előtt hozz létre egy karaktert, és válaszd ki a megfelelő osztályt. Ezt vedd komolyan, mert játék közben nem lehet mindent megváltoztatni, és ha kiderül, hogy hibáztál a választásnál, akkor elölről kell kezdened.

A vezérlés nem túl nehéz, de jobb, ha nem hagyja ki az oktatóprogramot, különösen, ha ritkán játszik ilyen műfajú játékokat. Miután megtanulta, hogyan kommunikáljon a karakterrel, elkezdheti a szakaszt.

Egy hatalmas nyitott világ felfedezése sok rejtett hellyel sokáig tart. Utazás közben lehetőség nyílik gyönyörű tájak megcsodálására, de ne feledkezzünk meg a leselkedő veszélyekről sem.

A harcrendszer összetett, és lehetővé teszi a különböző típusú támadások és csapások kombinálását. Rajtad múlik, hogy a karakter milyen stílusban fog harcolni. A tapasztalatok megszerzésével lehetőség nyílik a választott stílusnak megfelelő készségek kiválasztására és fejlesztésére.

Minden csatában elért szint egy kicsit erősebbé teszi a főszereplőt.

A rendelkezésre álló fegyverek arzenálja lenyűgöző.

Használat:

  1. Kardok
  2. Spears
  3. Axes
  4. Tőrök

Vagy távolról ölj meg ellenséget dobott fegyverekkel. Nem lesz könnyű választani, minden fegyvertípusnak megvannak a maga hátrányai és előnyei.

Nagyon sok különböző ellenfél van a játékban, és mindegyik nagyon veszélyes. A legnagyobb veszélyt a főnökök jelentik. Ezek nagyon erős harcosok, amelyeket sokkal nehezebb lesz legyőzni. Az ilyen harcokat nem mindig lehet első alkalommal átadni, ezért ne felejtse el gyakrabban menteni a játékot. Az ellenfelek legyőzéséért szerzett tapasztalat és trófeák sokkal nagyobbak és értékesebbek. A közvetlen taktika nem a leghelyesebb. Próbálj meg ravaszságot használni a csatatéren, és akkor képes leszel minden ellenséget legyőzni. Ha a karaktered szintje sokkal magasabb, egyszerűen levághatod az ellenségeidet. Ha első alkalommal nem sikerül nyernie, a következő próbálkozáskor jobb, ha más harci stílust próbál ki, és előre átgondolja a harci stratégiát.

A zene jól megválasztott, emeli a morált és dinamikusabbá teszi a csatákat.

Jó szórakozást a játékban. Fedezze fel egy elhalványuló civilizáció maradványait, és vegyen részt egy új korszak születésében.

Bleak Faith Forsaken ingyenes letöltés PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a fejlesztők hivatalos weboldalán.

Kezdj el játszani most, hogy segíts a fantáziavilágnak és lakóinak túlélni a nehéz időket!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more