Könyvjelzők

Áldd Online

Alternatív nevek: Áldd Online

BlessOnline - ingyenes multiplayer szerepjáték játék kliens fi műfaj fejlődött a középkori stílusban. A projekt a koreai cég Neowiz képes elvégezni a komoly versenytársa jelenlegi játékok hasonló témákról. A játék telepítve van BlessOnline modern Unreal Engine 3 és a grafika az egyik előnye a virtuális világban. A telek első pillantásra tűnhet, ismerős, de ez volt közel a játék, akkor talál egy csomó érdekes dolgot. Kérlelhetetlen ellenségei tartozó két frakció, mint uniós és Hieron még mindig nem találja a közös nyelvet. Ennek része a szemben álló frakciók megfelelnek képviselője a különböző versenyeken. Hot harc dúl majd a játék helyszínen. Azt várod dogfights, ostrom kastélyok, epikus csaták a föld, egy felejthetetlen kaland minden sarkában a hatalmas univerzumban. Nem csoda, hogy a projekt foglalkoztatott mintegy 150 fő, a termék kiderült, igazán méltó és ígéretes. Miért nem teszi magát ebben?

Ahhoz, hogy a játék, akkor töltse le és telepítse a kliens számítógépen. Örülünk, hogy akarnak, hogy belevetette magát a forgatagban a fantasztikus eseményt, hogy ez nem feltétlenül a divatos számítógépen. Még ha a barátod egy szerény vas paraméterek, ez nem számít. Miután a rendszer követelményeinek ez a játék elég hűséges, és nem megijeszteni a felhasználók, hanem ellenkezőleg, hozzájárul a hatékonyság növeléséhez számát. Igen, és az ügyfél telepítési folyamat igen egyszerű. Csak ne felejtsük el, hogy meg kell, hogy először hozzon létre egy fiókot. BlessOnlineregistratsiya mindössze egy pár percig. Adja meg e-mail címét, a felhasználói nevet és a jelszót. Akkor bármikor kényelmes lesz képes belépni a játékot.

Elkezdesz játszani a játékot online BlessOnline, el kell dönteni, mi lesz a hős. A választás adott a több mint 10 faj és a 8. osztályt. A képességek nagymértékben függ tartozó osztály. Perechislimihvseh

- Bersreker (erősségek, így a halál, szuggesztív ellenzői attól tartanak, hogy nem szokott elismerni)

- Guardian (a bátor védők a birodalom, akik mindig készek kiállni az utolsó, és a kard és a pajzs megbízható asszisztensek)

- Ranger (kitűnő kémek, varázslók tartsa csapdákat képes megütni az ellenséget váratlanul távolról)

- Paladin (erős, jól képzett katonák, van valami isteni és fenséges)

- Mage (élő törvényei szerint a mágia és a logika bölcs emberek, sokan hajlamosak új varázslatokat)

- Warlock (varázslók és boszorkánymesterek áruló, hogy hasonlít démonok más méret)

- Mystic (a tökéletesen kiegyensúlyozott osztály, amelynek tagjai releváns a támadásokat, és a védelem, és még képes meggyógyítani)

- Assassin (profi gyilkosok, a különböző váratlan akciók és titokzatos, emellett meglepően fürge).

BlessOnlinebesplatno felajánlja, hogy eggyé váljon a fenti karaktereket. Controlling a hős, meg kell tennie mindent, hogy látni fejlődik. Vigyázz magadra, és a katona jól felfegyverzett. Ne feledje, hogy a rendelkezésre álló fegyverek attól függ, hogy ki vagy. Tehát eljön az idő, hogy menjen ki a kiterjedésű játék helyszínek és megteszi BlessOnlineigrat a legteljesebb! Különböző feladatok elvégzésére, bátran csatlakozzon a csata, hogy a szövetségesek és bizonyítani mindenkinek körülöttük, amelyek nem csak képes túlélni közepette ez a káosz, hanem hogy egy jó eredményt. Ne feledje, hogy az erőket össze kell hasonlítani az igazi játékosok, akik pontosan ugyanaz, mint van a törekvéseit és törekvéseit. De a vereség az ellenség - igazi öröm!

Játék képes kamat és tapasztalt játékosok és azok, akik újak, hogy a világ a fantázia. Értékelem érdemben, miután a tapasztalt mind a saját tapasztalat. Legyen indokolt legmerészebb várakozásokat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more