Könyvjelzők

Sávos farm

Alternatív nevek: Blocks Farm, Minecraft Farm
Blocky Farm Game, a Tycoon mezőgazdasági termelő 8 bites stílusú,

Játssz a Blocky Farm játékot (Minecraft Farm) azoknak a romantikusoknak, akik szeretik a friss levegőt és a mezőgazdaságot. Mi lehet szebb, mint ízletes és környezetbarát zöldségek, gyümölcsök és bogyók termesztése a saját földjén. Az istállóból jön a tehenek csiklandozása és a kakas kiáltása, megvárják, amíg a tulajdonos eljön őket táplálni és összegyűjteni az ajándékokat.

Ebben a játékban nemcsak egy kis farmot építhet, hanem egy valódi falut is felépíthet, amely jó jövedelmet hoz, szerződéseket írhat alá, felkeresheti a kerületi központba a szükséges termékeket, és csatlakozhat a gazdálkodók szakszervezetéhez. A játékosoknak sok lehetőségük van arra, hogy sikeres vállalkozóként megvalósuljanak, kezdve egy kis területről, kibővíthetik tulajdonjukat és építhetnek:

  • Több farm;
  • Vegyen részt a betakarításban és az erdőgazdálkodásban;
  • Építsen gyártást a mezőgazdasági termékek feldolgozására;
  • Nyissa ki üzletláncot, és még sok minden mást.

Game Blocky Farm (Minecraft Farm) egy érdekes gazdasági stratégia, amelyben a felhasználók kipróbálhatják magukat üzletemberként. A megfelelő erőforrás-elosztás és a háztartás gazdasági irányítása a játékosból olyan gazdag üzletembert, aki nagy befolyással bír a társadalomban, de kevésbé sikeres játékosokká válik. A játékban sokféle lehetőség van: nyersanyagok termesztése az Ön webhelyén, feldolgozás a növényekben, megy a városba és a késztermékeket eladhatja a piacon az ár meghatározásával.

A játék indításához a Blocky Farm regisztrációra van szükség. A kitöltés nem igényel sok időt, csak három sort kell kitöltenie az űrlapon. Adj nevet, amellyel más felhasználók látják a lejátszót, talán az egész virtuális világban széles körben ismertté válik. Írjon be egy e-mail címet, és hozzon létre egy jelszót, amellyel a rendszer emlékezni fog a hősére. Bejelentkezés után a játékosok bármilyen számítógépről beléphetnek faluba, az összes eredményt és sikert elmentik.

A játék jellemzői Blocky Farm

Először, miután eljutott a mezőgazdasági földterület nyitott tereibe, egy újoncot talál meg egy asszisztens, kiderül, hogy meglehetősen ésszerű sertés. Ez a karakter megmondja a játékosnak a fő funkciókat és a játék menüjét. Felajánlja, hogy megvásárolja az első mezőt, és segít megtalálni a legközelebbi városba vezető buszmegállót. Ugyanez a vaddisznó bemutatja a játékosot a vetőmag eladónak, és elmagyarázza, hogyan kell vásárolni. Egy kis edzés gyorsan véget ér, és a játékos maga marad a főnök.

Ahogy halad az iPlayer Blocky Farm (Minecraft Farm) szintein, a játékos új lehetőségeket nyit meg, például a második szinten már építhet házat, majd vállalkozhat a szarvasmarhatartásban, és végül megkezdi a termelési létesítmények építését. Az első majonéz előállítása lesz, ezt követően a vállalkozó mindenféle terméket elkészít a prémes állatok tejéből, húsából és gyapjújából. A fakitermelés megnyitásával tovább bővítheti a termékskálát, és megszervezheti építőanyagok, konténerek vagy ajándéktárgyak gyártását. A szerzők megbizonyosodtak arról, hogy a játékosok feladatai bőségesen vannak-e. A küldetések teljesítéséhez a felhasználók tapasztalati csillagokat kapnak, ez segít a következő szintre lépéshez és pénzbeli jutalmakhoz. A speciális feladatok elvégzése lehetővé teszi ritka állatok és egyedi dekorációs tárgyak beszerzését.

A Blocky Farm játékot sokkal érdekesebb játszani a barátokkal, egyesülhet velük céhekben, kereskedelmi szerződéseket köthet vagy segítséget kérhet, ha nehéz idők közeledtek. A menünek van egy gombja egy postafiókkal, amelynek segítségével a játékosok üzeneteket küldhetnek egymásnak, és híreket kaphatnak a fejlesztőktől.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more