Könyvjelzők

Vérvonal: Lithas hősei

Alternatív nevek:

Bloodline: Heroes of Lithas egy RPG játék mobil platformokra. A grafika kiváló, minden gyönyörűen néz ki a játékban, a csata közbeni effektusok nagyon színesek. A zene, valamint a karakterek hangjátéka segíti a hangulat megteremtését. Biztosan élvezni fogod a Bloodline: Heroes of Lithas játékot, itt egy hatalmas fantáziavilágot kell felfedezned egy harcos különítmény élén.

Menj el Lythas világába, és próbálj meg a Főgondnok lenni, ha teheted. Utána sokat kell utazni, hogy helyreálljon a rend a fantáziavilágban.

Egy hatalmas játéktérben sok különböző faj él.

Íme néhány közülük:

  • Lycans
  • Démonok
  • Félistenek
  • Manók
  • Orcs

és még sok más.

Kiemelkedő vezetői tulajdonságainak köszönhetően csak te vezetheted a különféle lényekből álló csapatot.

Gyűjts össze egy csapatot, amely különböző fajok erős képviselőiből áll. Próbálj meg egy csapatot alkotni, amely különböző stílusú harcosokból áll. Ahhoz, hogy győzelmet arass az ellenség felett, rendelkezned kell a nagy hatótávolságú harcokra specializálódott harcosokkal és olyan erős harcosokkal, akik nem félnek a közelharctól. Nem nélkülözheti a támogató egységek és a mágusok sem.

Minden harcos rang szerint van felosztva, minél több csillag, annál értékesebb a harcos előtted. A szilánkok gyűjtésével pártja bármely tagjának rangját javíthatja.

A litas világának különböző kultúráinak képviselői hogyan élnek, hogyan bánnak velük, az sok mindent meghatároz majd a jövőben.

Próbáljon minél több területet felfedezni. Csak így találhatsz megfelelő harcosokat az osztagodhoz, és megszerezheted a legértékesebb tárgyakat és fegyvereket. Az osztagod minden harcosának megvannak a saját jellemvonásai, valamint egyedi képességei, amelyeket megváltoztathatsz és erősíthetsz.

Utazásai során kommunikáljon különféle karakterekkel. Még egy romantikus kapcsolatra is lehetőséged lesz.

Pusztítsd el a káosz megnyilvánulásait a világban, ne hagyd, hogy a különböző klánok közötti viszály elpusztítsa ezt a varázslatos világot.

Minden eredményed trófeaként kerül bemutatásra klánod nagytermében.

A harcrendszer egyszerű. A csaták automatikusan zajlanak. Csak ki kell választanod, hogy mikor és melyik speciális támadást használd a csata során, és a célpont kijelölésében kell részt venned, kiválasztva, hogy melyik ellenséget támadják meg a harcosaid. Néha ezen múlhat a csata kimenetele.

Jelentkezzen be gyakran, és napi és heti jutalmakban részesüljön látogatásáért.

Különösen ügyeljen arra, hogy ne hagyja ki a szezonális ünnepeket. Ilyen napokon különleges rendezvényeket tartanak versenyekkel és értékes díjakkal.

Az üzletben lehetőséged lesz megvásárolni a legritkább és legerősebb harcosokat mind játékon belüli pénzért, amelyet küldetések teljesítésével szerezhetsz, és valódi pénzért. Ezen kívül boosterek és felszerelési cikkek is megvásárolhatók. Az üzletben történő vásárláskor köszönetet fejez ki a fejlesztőknek, aminek örülni fognak. Ezzel egy kicsit könnyebbé válik a játék, de itt nem az elköltött pénz mennyisége a lényeg, hanem a képességed.

A

Bloodline: Heroes of Lithas ingyenesen letölthető Android-re az oldalon található linkre kattintva.

Mentsd meg a tündérvilágot a pusztulástól, telepítsd a játékot azonnal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more