Könyvjelzők

Bloodmoon

Alternatív nevek: Bloodmoon

Bloodmoon Online - fantasztikus böngésző alapú multiplayer szerepjáték játék. A projekt a Playa Games GmbH népszerű stílus Vámpír örömére a felhasználók elsősorban a realizmus. Köszönhetően a kiváló minőségű 2D-s grafikus cipzár eseményeket, mielőtt a szó szoros értelmében lélegzetelállító, mert úgy tűnik, hogy minden valójában. Bloodmoon kezd játszani, akkor belevetette magát a pezsgő felejthetetlen kalandok. Azt várod, egy véres csata zajlik a világban. Sok igazi játékosok a potenciális ellenfelek, így a probléma, akivel harcolni soha nem fordul elő. Ezen felül, akkor, mint a gyűlölt ellenséges erők, hogy megy a hatalmas mennyiségű veszélyes teszteket. Sokféle legkülönbözőbb küldetések nem engedi, hogy ülünk egy percre. Végző különböző feladatokat, így fejleszteni és erősödik. Kezdve tapasztalatlan harcos az utat ebben a zavaros világban, hamarosan képes lesz, hogy büszkeség és dicsőség, és a potenciális lehetőségeket. Több ezer játékos a világon csatlakoztak a projekthez. Ne veszítse el az időben, és akkor csoda! Eltölteni a szabadidejét gazdag!

Meg kell jegyezni, hogy a rendszer követelményeinek ne legyen akadálya a végrehajtását az ambiciózus terveket. Akkor át a játék még minimális számítógép-konfiguráció. Persze, feltéve, hogy a számítógép csatlakozik az internethez, hanem egy modern böngésző. Sőt, nem kell telepíteni, és nem kell letölteni. Ajtó a komor világ nyitott Bloodmoon egyszerű regisztráció. Ahhoz, hozzon létre egy fiókot, írja néhány területen a megfelelő formában. Adja meg a felhasználó nevét, e-mail címét, jelszavát. Apropó, ha kell teljes mértékben egyetértenek a szabályokat és általános rendelkezéseit a tervezet egyszer már úgy döntött, hogy játszani Bloodmoon.

Szóval, mi szükség van a kezdő Bloodmoon játékot az első helyen? Természetesen, válassza ki a megfelelő osztályra. Blood Moon játék azt javasolja, hogy ezeket az osztályokat, mint a vámpírok, vérfarkasok és a vadászok. Minden frakció megvannak a maga sajátosságai, és természetesen, a különböző vágyakat. Ők is erősségeit és gyengeségeit. De bárki is lesz, akkor is ugyanolyan izgalmas! Miután a kiválasztás, akkor elkezdjük megteremteni bajt, és fejleszteni a karaktered. Ne feledje, hogy a növekvő vezet bővítése a különböző lehetőségeket.

Első munkája MMORPG kap a kastélyban. Ezt követően, a hős megy a helyére felszámított küldetést. De ne várják, hogy az úticél incidens nélkül sikerül. Találkozó a nagy és rettenetes patkány, hogy durran a gateway lehet kellemetlen meglepetés azok számára, akik nem szeretik a meglepetéseket. De a bátor szív és a képességét, hogy megfelelően reagálni szokatlan helyzetekben segít legyőzni a gonosz lényt. Victory jellemzőitől függ, így a közvetlen célja, hogy javítsa őket játék közben. Csaták automatikusan megtörténik. Meg lehet nézni, hogyan kell támadni egymást, hogy megfeleljen a versenytársak, és szurkolnak a hős! Ebben a helyzetben a legfontosabb a hit a szerencse!

A játék során, akkor a különböző dolgokat. Lehet vásárolni őket speciális üzletekben. És eszközökre lesz szüksége, és mindenféle italokat és véres kövek. Ahhoz, hogy mindent meg kell, és emelje fel a alteregója a hős meg kell végre annyi küldetések. Sok sikert - a jutalom formájában a pénz és tapasztalat. Hajrá! Azt akarod, hogy magabiztosan?

VBloodmoon az online lehetősége van arra, hogy csatlakozzon a céh. Választhat maguknak az egyik a meglévő céhek vagy gondoskodjon egy újat. Mivel tagja a céh, akkor folyamatosan kommunikálni barátaival egy speciális weboldalon. Lesz megosszák egymással tapasztalataikat, kapnak értékes tanácsokat, hogy kifejezzék a szempontból.

Project egyre nagyobb népszerűségnek örvend, nem csak azért, mert az összes kedvenc témája a vámpírok, hanem sok más funkciók. Ezen kívül a fejlesztők ígérete, hogy javítsák a teremtés, örömet a felhasználók az új funkciókat. Srácok Németországból tudja, hogyan kérjük az utazók az internet, nézd meg magad! Jó játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more