Könyvjelzők

Véres kalóz

Alternatív nevek: Véres kalóz

véres kalóz játék: anime kalózok támadása!

Az összes fedélzeten gyűjti össze a kalózhajó Bloody Pirate játékot, amelyet alternatív történetként „One Piece” -ként adtak ki. Ez egy böngésző alapú MMORPG termék az anime műfajban, és mivel a japán televíziós műsorok és a képregények már régóta szeretik az európai társadalmat, nem meglepő, hogy annyi rajongó zsúfolt a Blood Pirate körül.

Azokban a játékokban, mint a ruszifikált, problémamentesen játszhat Bloody Pirate-t, annál többet kell kommunikálnia a karakterekkel, a vezető párbeszédekkel és a fogadó feladatokkal. A fejlesztők úgy döntöttek, hogy nem terhelik a játékot speciális effektusokkal, és ez a mérséklés jó volt. De az élénk színek és a felismerhető stílus a karakterek a helyén, mint a jellemzője a japán "konyha" a képregények, TV-műsorok és játék termékek.

A játék egészében elmondható, hogy tisztességes, fényes és vonzó. Az események dinamikusan fejlődnek, a küldetések és a csaták bőségesen megtartják az ujját az impulzuson.

Six osztály a választáshoz

Bloody Pirate regisztráció egyszerű, hiszen valószínűleg van egy e-mail címe. Ezt kell megadnia a felső oszlopban, és a - 6 jelszó a jelszóban, és adja meg újra, hogy a helyesírás helyes legyen. Tegyen egy kullancsot, hogy egyetértünk a szabályokkal, és kattintson a regisztrációs gombra. De ha van egy fiókja a VKontakte-ban, a Twitteren, a Facebookon, a Google+-on, akkor a segítségükkel bejelentkezhet.

Most megvizsgáljuk az osztályok képviselőit, akik a játékban képviselik Önt.

  • Navigátor. Ki kell építeni egy tanfolyamot? Mindig segít.
  • Summoner, amely teljes mértékben átadja az orákulumot vagy mágusot.
  • Harcosok. Ha brutális erőt és izomzatot kell használnod a játékhoz, ez neki van.
  • Mechnik fegyveres karddal élesített, ami annyira tiszta, és minden kérdéssel a készenléttel megoldja az összes kérdést.
  • A lövő szakosodott az ellenség elpusztításához távolról, nyilakkal öntve.
  • Bard, ő egy trubadour, ő egy zenész. A zene mindent ért neki, és azt használja, hogy beállítsa a hangulatot, vagy elviselje az ellenséget.

A karakterek között vannak olyan női és férfi képek, amelyeknek szakma van. Ennek megfelelően a jellemzők halmaza is egyedi jellegű, és aprólékosan kell tanulmányozni, hogy a játéktérben további előrehaladás történjen.

Az izmokat, készségeket és tapasztalatokat szivattyúzzuk

Bármely karakter, ami először egyszerű és rosszabb, mint egy erősebb ellenfél. Jellemzőinek növelése érdekében állandóan gyakorolnia kell a küldetést, és részt kell vennie a szörnyek vagy játékosok elleni csatákban. Ez a munka a hősnek más segédeszközt, kiegészítő asszisztenst és vitorláshajók kiválasztását eredményezi.

Az első percekben találkozhat a hajó fedélzetén más kalózok társaságában, és megkapja első küldetését. A futtatás rendkívül fontos, különben nem megy előre a telek. Minden sikeres küldetésért jutalmat kap, és bónuszokat költeni további képességek és egyéb dolgok megszerzéséhez. A harcok és a küldetések váltakoznak, ami lehetővé teszi, hogy szünetet nyerjenek a cselekedetek monotonitásától, és meglátogassák a különböző területeket.

harcok a véres kalózban lépésről lépésre lépnek fel, amikor egy csatára parancsot adnak, külső megfigyelővé válnak, figyelembe véve a karakterek képességein végzett munkát.

A választás PvE vagy PvP harci mód. Ha nem akarsz versenyezni a játékosok erőivel, menj a dungeonok védelméhez, a tér és más kalandok fejlődéséhez. De miután elfogadta a másik játékos kihívását, menj az Arénába, ahol megmutathatod saját taktikáját a dicsőségében.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more