Könyvjelzők

Bloons TD 6

Alternatív nevek:

Bloons TD 6 Tower Defense játék. A játék gyönyörű rajzfilm grafikával, szórakoztató zenével és hangjátékkal rendelkezik. Az Ön feladata, hogy a harci egységeket a labdák útján olyan stratégiailag előnyös helyekre helyezze, ahol a legnagyobb sebzést tudják okozni.

Miután elkezdesz játszani a Bloons TD 6-tal, végig kell menned egy rövid oktatóanyagon, ahol elmagyarázzák, hogy mit követelnek meg tőled ebben a játékban. Ezt követően kezdődik a nehéz utad.

Segítened kell a majmoknak legyőzni a léggömbök aljas és áruló seregeit. Ez egy régóta fennálló konfliktus, és itt a konfrontáció hatodik részéről beszélünk.

Sok kihívást jelentő feladat vár rád a játékban:

  • Csapatok bevetése
  • Válassza ki a fejlesztési utat az összes harcos számára
  • A bevetett vadászgépek fejlesztése
  • Válaszd ki, hogy a hősök közül melyik lesz a legjobb vezér a közelgő csatában

Most minderről részletesebben.

A konfliktus, amelyben Ön részt vesz, nagyon régen kezdődött. léggömb próbálta meg elfoglalni a majomvárosokat. A majmok viszont nagyon felháborodtak egy ilyen aljas támadáson, és úgy döntöttek, hogy kiirtják az ellenséges seregeket. A harc fegyverének a dartsot választották, de a harci helyzet felforrósodásával a nehezebb fegyverek is szóba kerültek.

22 féle harci tornyod lesz, amelyet majmok építettek. Mindegyik félelmetes fegyver a maga nemében, de még halálosabbá teheti őket, ha a három frissítési út valamelyikét választja. Mindegyik ösvény hozzáférést biztosít az adott toronyra jellemző harci képességekhez.

Egy hadsereg sem teljes a csatatéren tábornok nélkül. Válassz a 13 vezető hős közül, amelyek mindegyike két egyedi tulajdonsággal rendelkezik. A hősök tulajdonságai fejleszthetők, ahogy új tapasztalatokat szereznek.

Ha úgy gondolja, hogy gond nélkül megbirkózik a léggömbökkel, akkor sok kellemetlen meglepetésben lesz része. Az ellenség nem olyan ártalmatlan, mint amilyennek látszik. A későbbi szinteken meg kell tanulnod a harci léghajók és a hatalmas repülő labdák erejét komoly védelemmel és halálos fegyverekkel, amelyeknek nehéz lesz ellenállni.

Ellenséges seregek főnökök vezetésével, akik képesek terrort kelteni. Mindet el kell pusztítanod.

A játék során jutalompontokat szerezhetsz, amelyekért új harci egységeket nyithatsz meg, és erősebb vezetőket bérelhetsz fel a trófeaboltban.

Nem fog gyorsan unatkozni a több mint 50 kézzel rajzolt színes kártyával.

A fejlesztők frissítik a játékot. Abban a pillanatban, amikor ezt a leírást olvassa, a helyek száma már jelentősen megnőhetett. Lehetőség van önállóan új szintek és akár teljes forgatókönyvek létrehozására is.

Játssz bárhol, nincs szükség internetkapcsolatra a játékhoz. De van egy kooperatív mód is, amely akár 4 játékost is támogat. Játssz akár három barátoddal, és derítsd ki, melyikőtök tud jobban megbirkózni a trükkös léggömbök hordáival.

Bloons TD 6 letöltés ingyen PC-re, sajnos nem fog működni. Ezt a játékot nagyon alacsony áron vásárolhatja meg a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdj el játszani most! Ne hagyd, hogy a brutális léggömbök megbántsák az aranyos és még egy kicsit vicces majmokat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more